'Vuslat benden daha iyi' dedi ama ne gören var ne de duyan...

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, 24 Ağustos'ta Yunanistan'ın Leros adasında geçirdikleri bot kazasında ölümden dönmüştü. Bir dizi estetik operasyon geçiren Vuslat Doğan Sabancı, tam 7 aydır resmen sırra kadem bastı!

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Günaydın köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Vuslat Doğan Sabancı ve Ali Sabancı'yı kaleme aldı. İşte o yazı...

24 Ağustos'ta, eşi Ali Sabancı ile bot kazası geçirip yüzünden ağır şekilde yaralanan Vuslat Doğan Sabancı, tam 7 aydır resmen sırra kadem bastı! Kazada yüzünden yaralanan ve eski görünümüne kavuşabilmek için ekim ayında New York'a tedaviye giden Vuslat Hanım, en son 10 Aralık'ta sosyal medyadan ses vermiş; kazadan önce bir dergiye verdiği röportajı paylaşmıştı. İşte o günden beri kendisinden haber alınamıyor. 

En sonunda birkaç gün önce eşi Ali Sabancı, kendisine Vuslat Hanım'ın sağlığını soran muhabirlere "Benden daha iyi" dedi.

Bunun üzerine Vuslat Hanım'ın yakınlarını aradım ama bir şey öğrenemedim.

Çünkü ailesi dışında hiç kimseyle görüşmüyormuş.

İyiyse neden kimsenin haberi yok, neden saklanıyor, tedavisi devam ediyor ve iyileşmediyse Ali Bey neden böyle bir açıklama yaptı, anlayamadım doğrusu.

Bu arada Vuslat Hanım ile Ali Bey'in kazada evliliklerinin de yara aldığı konuşulmuştu. 

Vuslat Hanım'ın kazadan sorumlu tuttuğu eşiyle görüşmediği, Ali Bey'in "Benden daha iyi" açıklamasının doğru olmadığı da dedikodular arasında...

NE OLMUŞTU?

Esas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı, iş insanı Ali Sabancı ve Doğan Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın iş insanı kızı Vuslat Doğan Sabancı, Yunanistan'ın Leros Adası'nda denizde kaza geçirmişti. Botlarıyla kayalıklara çarpan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı yaralanmıştı.Ali Sabancı, geçen ağustos ayında tekne kazası geçirip ölümün eşiğinden dönmüştü.

Yunan Sahil Güvenliği, kazayla ilgili soruşturma yürütüldüğünü duyurmuştu. Kazanın ardından yüzer ambulansla Bodrum'a götürülerek ameliyat edilen dalağı alınan Ali Sabancı, ambulans uçakla İstanbul'a nakledilerek, Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nde tedaviye alınmıştı. Vuslat Doğan Sabancı da Ali Sabancı'nın ardından İstanbul'da Amerikan Hastanesi'ne getirilmişti.

Doğan Holding ve Esas Holding, 4 Eylül'de yaptıkları açıklamada geçirdikleri deniz kazası sonrası Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavisinin evinde, yoğun bakım süreci tamamlanan Ali Sabancı'nın tedavisinin ise normal odada devam ettiğini bildirmişti.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol