İzmir Karabağlar’da gelinlik mağazası açılışına katılan Tuğba Özay, Dilek Hanif’in THY hostesleri için tasarladığı kıyefetler konusunda sert eleştirilerde bulundu.
‘BENCE BUNDAN SONRA, ARAP MODA HAFTASINA KATILMALI’
THY’nin uluslararası platformda markamız olduğunu, dünya yıldızlarıyla çalıştığını hatırlatan Özay, kostümler konusunda şunları söyledi:
"Ben beğenmedim, kesinlikle beğenmedim. Bence bundan sonra Dilek Hanif Paris Moda Haftası’na değil, Arap moda haftasına katılmalı. Çünkü Dilek Hanif’in vizyonuna da ben açıkçası öyle bir tasarımı yakıştıramadım. Bakın sipariş üzerine verilebilir, tamam, insanlar kapalı da giyinebilir ama bir zevk olur, renginden diz boyundan, tasarımına, kesimine kadar bir şıklık olur. Ben de bir çok gecelerde kapalı giyindiğim zamanlar oluyor, kostümümde hiç dekolde olmuyor. Tamam resmi bir yerle çalışılıyor, herşeyin bir tarzı vardır ama, bizim tarzımız bu olmamalı. Bizim vizyonumuz o kostümler olmamalı. Cemil İpekçi ile geçtiğimiz günlerde bu konuda Tiwitter’da yazışmalarımız oldu, Barbaros Şansal da katıldı. Cemil İpekçi’yi yerden yere vurmuşlardı. Dikmiş olduğu kostümler için. Cemil İpekçi’nin kostümleri kıyaslanamaz bile bu kostümlerle. Dilek Hanif’ten bu tasarım beklenmezdi."
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |