Bir su firması; 'evli, mutlu, çocuklu' diye Ebru Şallı ile reklam anlaşması yaptı ama bir süre sonra Şallı'nın özel hayatı karıştı. Firma, çekilen reklam filmini çöpe attı, ödenen yaklaşık 250 bin lira ise Şallı'da kaldı!
PARA PEŞİN ÖDENDİ
Zamanlama hatası! Türkiye'nin en büyük su şirketlerinden biri; yaz başında, yeni reklam kampanyası için 'örnek anne' diyerek Ebru Şallı ile reklam anlaşması yaptı. İmza karşılığı 250 bin lira hemen Şallı'ya ödendi, reklam filmi de çekildi. Kampanya tam başlayacakken durum değişti.
İKİNCİ DARBE GELDİ
Temmuz ayında Şallı, eşi Harun Tan'la boşandı. Firma, bir süre bekleme kararı aldı. Ama bu kez de Şallı'nın adı Sinan Akçıl'la anılmaya başlayınca tüm planlar suya düştü. Şirket, anlaşmayı iptal edip çekilen reklam filmlerini çöpe attı, ancak ödenen para Ebru Şallı'da kaldı.
Sinan Özedincik/Sabah
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |