Libya Başbakanı Ali Zeydan, kaldığı otelden silahlı kişiler tarafından kaçırıldı.
AFP’nin aktardığına göre Libya hükümetinin internet sitesinde yapılan kısa açıklamada, “Geçiş hükümetinin lideri Ali Zeydan eski isyancı olduğuna inanılan bir grup kişi tarafından bilinmeyen nedenlerle bilinmeyen bir yere götürülmüştür” denildi.
Reuters ise Zeydan’ın yeriyle ilgili bilgi almak amacıyla aranan Libya hükümeti yetkililerine ulaşılamadığını bildirdi.
Anadolu Ajansına konuşan Libya Hükümet Sözcüsü de Başbakan Ali Zeydan’ın Trablus’ta kaldığı otelden kimliği belirsiz kişiler tarafından zorla alınarak bilinmeyen bir yere götürüldüğünü açıkladı.
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |