Sosyetik kadınların 'Kocanı aldım' kavgası: 6 suçtan soruşturma açıldı

Eşinden boşandıktan sonra sevgilisiyle evlenen iş insanı Bertan Aner'in, eski eşiyle yeni eşi arasındaki kavga mahkemeye taşındı

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Otelz turizm şirketinin CEO'su işadamı Bertan Aner, Ayça Kerimoğlu ile boşandı, Burcu Tandoğan ile hayatını birleştirdi. Tandoğan, Kerimoğlu'na 'Kocanı aldım' dedi, olay mahkemede bitti.

Kendisine ait giyim ve kozmetik markası olan Burcu Tandoğan Aner ile giyim markasına olan Ayça Kerimoğlu, mahkemelik oldu.

Sabah'tan Arzu Kaya'nın haberine göre iki ünlü ismi karşı karşıya getiren olay Ayça Kerimoğlu'nun bir turizm şirketinin kurucu CEO'su işadamı Bertan Aner ile evliliği sürecinde başladı.

İddiaya göre ikili, birlikteyken araları Burcu Tandoğan nedeniyle açıldı. 2020 yılında anlaşmalı boşanan Ayça ve Bertan çiftinin çocukları anne Ayça Kerimoğlu'na verildi.

O dönem Bertan Aner eski eşine 100 bin lira ve 1 milyon dolar tazminat ödedi. Sonrasında Burcu Tandoğan ile Bertan Aner evlendi.

Eşi Bertan Aner’in eski eşi Ayça Kerimoğlu’na “Kocanı aldım, üç kuruşluk sefil kadın” diye mesaj atan ve sonrasında hakkında uzaklaştırma kararı verilen Burcu Tandoğan Aner’e 6 suçtan soruşturma açıldığı ortaya çıktı. Tarafların dosyası uzlaştırma bürosuna gönderildi.

'AYAĞINI DENK AL'

Ayça Kerimoğlu, geçtiğimiz aylarda aile mahkemesine başvurmuş, mahkeme de Tandoğan'ın bir ay süreyle Kerimoğlu'na karşı şiddet, tehdit, aşağılama, hakaret ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına hükmetmişti.

Bu olayın ardından ikili arasında savcılık soruşturması bulunduğu, Aner hakkında hakaret, kişinin hatırısına hakaret, tehdit, konut dokunulmazlığı ihlali, haberleşmenin gizliliğinin ihlali ve ısrarlı takip suçlarından soruşturma açıldığı ortaya çıktı.

Boşanma davası sırasında Burcu Tandoğan Aner'in kendisine "Senin anan baban yok mu, git onlardan medet um, ayağını denk al, üç kuruşluk varoş, sefil kadın" mesajları attığını belirten Kerimoğlu, eski eşinin telefonundan da kendisine "Yerse bana yaz, aşağılık fakir.

Bundan sonra sana nafaka harici para da yok. Seni mezara sokacağım. Ne de olsa kocanı elinden aldım. Ben aldım çünkü canım öyle istedi. Kapımda köpek edeceğim seni" diyerek ölmüş annesine de küfrettiğini belirtti. Kerimoğlu, Aner'in ölüm tehdidinde de bulunduğunu ve eski eşiyle mesajlaşmalarını okuyup zaman zaman onun telefonundan o mesaj atıyormuş gibi rol yaptığını da kaydetti. Aner'in bu hareketlerinin kendisinde huzursuzluk oluşturduğunu, çocuğunun güvenliğinden de endişe duyduğunu belirten Kerimoğlu'nun şikayeti sonrası açılan davada dosya uzlaştırma bürosuna gönderildi.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol