Ahmet Nur Çebi'den 'Rahmi Koç' açıklaması: Süreç oldukça pazarlıklı geçti

Stadyumda düzenlenen sponsorluğun açıklandığı basın toplantısına, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, genel sekreter Mehtap Ferah, Tüpraş Genel Müdürü İbrahim Yelmenoğlu katıldı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Tüpraş ile 2023-2024 sezonundan başlamak üzere 3 sezon için geçerli olacak stadyum isim hakkı ve reklam sözleşmesi imzalamıştı. Anlaşmaya göre siyah-beyazlıların stadının ismi Tüpraş Stadyumu olarak anılacak.

TÜPRAŞ, 2023-2024 sezonu için anlaşma bedelinin başarı primi dahil toplam 230 milyon 383 bin 150 lira ve artı KDV ödeme yapacak.

Toplantının açılış konuşmasını yapan başkan Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş tarihinin en yüksek stat sponsorluğu anlaşması yaptıklarını belirterek, "Bu sponsorluk bir süreç aldı ama sonu istediğimiz gibi sonuçlandı. Tüpraş'a, Rahmi Koç'a ve Koç ailesine huzurlarınızda destekleri için teşekkür ediyorum. Çok önemli bir marka, milli bir dev Tüpraş. Beşiktaş, spor tarihinin en önemli kulüplerinden biri, Tüpraş sanayinin en önemli kurumlarından biri. İtibar açısından iki taraf için de önemli. Bu süreç içinde bizimle birlikte sponsorluk görüşmeleri yapan tüm kurumlara teşekkür ediyorum. Tüpraş'a ve camiama hayırlı olmasını diliyorum. Milli bir devle, bir sanayi kuruluşuyla markamızın örtüşmesi beni daha da çok mutlu etmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

SESSİZ SEDASIZ YAPMAYA ÇALIŞTIK, ÇOK PAZARLIKLI GEÇTİ

Rahmi Koç'un desteğine değinen Çebi, "Bu süreçte ticari olarak görüşmeler önemliydi. Bunları sessiz sedasız yapmaya çalıştık. Diğer görüştüklerimizin incinmemesi gerekiyordu. Rahmi beyin bize desteğini herkes biliyor. Bu süreci yönetirken verdiğimiz emeğin yok kabul edilmesini doğru bulmuyorum.

Süreç oldukça pazarlıklı süreçti. Beşiktaşlı olunca biraz daha pazarlıklar rahat oluyor. O konuda katkılarını aldığımız teyit ediyorum." ifadelerini kullandı. 

 

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol