Alinur Aktaş 800 dönüm sanayi arsasını nasıl aldı?

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın "Ben bir sanayiciyim. 800 dönüm yerim var. Oğlum ve ortağım harıl harıl iş yapmaya çalışıyoruz" sözleri tartışma yarattı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem
Player yükleniyor...

“Bursa'nın Su Yönetimi” Sempozyumu'nda, konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı AKP’li Alinur Aktaş, 800 dönüm yerinin olduğunu ve harıl harıl iş yaptıklarını açıkladı.

“800 DÖNÜM YERİM VAR, OĞLUMLA ORTAĞIM, İŞ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Sözcü'den Halil Ataş'ın haberine göre Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Bursa İl Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen “Bursa'nın Su Yönetimi” Sempozyumu'nda, ‘Yeni OSB’lere izin vermeyi düşünüyor musunuz’ sorusuna yanıt veren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti’li Alinur Aktaş, “Ya kusura bakmayın ben ofsayta düşecek bir bir adam değilim yani. Bu soruya nasıl cevap vereceğimi çok iyi biliyorum.

#reklam#

Ben bir sanayi düşmanı falan değilim, ama beni sanayi düşmanı ilan ettiler bu şehirde. Ben bir sanayiciyim ya. 800 dönüm yerim var yani. Oğlumla ortağım harıl harıl iş yapmaya çalışıyorlar. Bizim işimiz gücümüz var. İş yapmaya çalışıyoruz” sözleri dikkat çekti.

“NASIL ELDE ETTİN?”

AK Parti’li Alinur Aktaş’ın bu sözleri muhalefetin de gündemine oturdu. Sosyal medyadan Aktaş’ın işi ile alâkalı yaptığı açıklamanın videosunu paylaşan İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, Aktaş’a, “Var’a gerek yok, açık ofsayta düştün Alinur Aktaş. 800 dönüm sanayi arsasını nasıl elde ettin? Oğlunla ortağın ne iş yapıyor? Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı bu kadar karlı bir iş mi? Açıkla…” dedi.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol