Bakanlık yakaladı! Cem Yılmaz'a alkol yasağı...

Cem Yılmaz'ın sosyal medyada örtülü alkol reklamı yaptığı tespit edildi.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Ticaret Bakanlığı Reklam Kurulu, Yılmaz'ın hesabında muhtelif alkollü içecek ürünlerinin markası ve ayırt edici unsurlarının görülecek biçimde kullanıldığını, talep yaratıcı görüntü ve imalar kullanılarak yasak olmasına rağmen bu ürünlerin reklamının yapıldığını belirledi. Kurul, Yılmaz'a reklamları durdurma cezası verdi.

Bahsi geçen görüntülerde reklam olduğu açıkça belirtilmeksizin veya 'sponsor, işbirliği' gibi herhangi bir açıklayıcı ifade kullanmaksızın kişisel beğeni ve deneyimlerin aktarılması olarak lanse edilen bir formatta paylaşım yapıldığı ve bu durumun örtülü reklam biçiminde gerçekleştiği tespit edildi.

Sabah'tan Barış Şimşek'in haberine göre Ticaret Bakanlığı Reklam Kurulu, yaptığı incelemelerde Cem Yılmaz'ın sosyal medya paylaşımlarında, alkollü içecek ürünlerinin markası ve diğer ayırt edici unsurları görülecek ve fark edilecek biçimde görüntüler kullandığını, böylelikle paylaşımlarda talep yaratıcı görüntü ve imalar kullanılarak mevzuat gereği yasak olmasına rağmen alkollü içecek ürünlerinin reklamını gerçekleştirdiğini belirledi.

Kurul, Cem Yılmaz'a reklamları durdurma cezası verirken, Yılmaz'ın sosyal medya hesabından paylaştığı alkollü içerikleri kaldırması gerekecek.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın Eski eşi Ahu Yağtu'nun yanı sıra Defne Samyeli ve Serenay Sarıkaya ile ilişkisi uzun süre konuşuldu.

Bir süredir ise adı herhangi bir aşk dedikodularına karışmıyordu. Ancak gizemli bir paylaşım, Yılmaz'ın yeni bir aşka yelken açtığını gözler önüne sermişti.

Sosyal medya hesabından, "O kadar'" notuyla paylaştığı fotoğraftaki topuklu ayakkabının sahibi merak konusu olmuştu.

Oklar ise bir süredir barışacakları gözüyle bakılan Sarıkaya'ya çevrilmişti. Ancak Sarıkaya, Bali'den fotoğraflar paylaşarak karedeki kadının kendisinin olmadığını ispatlamıştı.

Fotoğraftaki kişinin pilates ve yemek videolarıyla tanınan dijital içerik üreticisi Necla Karahalil olduğu ortaya çıkmıştı.

Yılmaz, bu kez pilates eğitmeni Necla Karahalil ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Karahalil, Cem Yılmaz'la ilişkisini itiraf ederek, "Güneşim doğdu, ağzım tatlandı, yüreğim havalandı, ruhum okşandı." notuyla paylaşım yapmıştı.

50 yaşındaki Cem Yılmaz ise Karahalil'in fotoğrafına kalp emojisi bırakmıştı.

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'in torbacıyla telefon konuşmaları ortaya çıktı! “İlk kez uyuşturucu deneyecektim” demişti...‘Bugünlük eski fiyattan yap’

 

 

Cem Yılmaz, yeni birlikteliğinin duyulmasının ardından Necla Karahalil'in memleketi Tekirdağ'da giderek sevgilisine jest yapmıştı.

Fakat Cem Yılmaz'ın bu birlikteliği de uzun soluklu olmadı. Yılmaz ile Karahalil aşkı sona erdi.

Cem Yılmaz ile Necla Karahalil, birbirlerini sosyal medyada takip etmeyi bıraktı.

Necla Karahalil kimdir?

Pilates eğitmeni olan Necla Karahalil 1987 yılında Tekirdağ doğumlu.

37 yaşındaki Karahalil, sosyal medya platformu Instagram'da yayınladığı pilates videoları ve sağlıklı yaşam tüyolarıyla tanınıyor.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol