Besim Tibuk'un oğlu Kerem Tibuk neden ikinci kripto para borsası kurdu?

BitHero’nun Yönetim Kurulu Başkanı, BtcTurk'ün sahibi Kerem Tibuk çıktı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Geçtiğimiz hafta büyüyen ve gelişen kripto para dünyasına yeni bir soluk kazandırmak üzere Türk kripto para borsası BitHero faaliyete başladı. Düzenlediği ilk basın toplantısında kuruluşunu, yeniliklerini ve büyüme stratejilerini paylaştı.

Türkiye’nin kripto varlıklara en çok ilgi duyan ülkelerin başında geldiğini belirten BitHero CEO’su Fatih Otluoğlu, kripto dünyasıyla yeni tanışan kullanıcıların rehberi ve sağ kolu olmak, deneyimli kullanıcılara ise güvenilir bir platformda hız ve pratiklik kazandırmak için yola çıktıklarını söyledi.

Özgün reklam filmiyle kripto dünyasına cesur bir giriş yapan İstanbul merkezli yeni kripto para borsası BitHero’nun toplantısına BitHero CEO’su Fatih Otluoğlu ile birlikte BitHero Pazarlama Direktörü Özgür Yıldız da katıldı. BitHero CEO’su, yeni bir platform olarak güçlü ve deneyimli bir altyapıdan faydalandıklarına dikkat çekerek, “BitHero olarak BtcTurk Teknoloji’den teknoloji ve altyapı desteği sağlıyoruz. BtcTurk Destek şirketinden de müşteri desteği hizmeti alıyoruz” dedi. İlk günden itibaren 100’den fazla kripto para sunarak, geniş alternatif sağlamaya hazırlanan BitHero; önümüzdeki dönemde kripto para çeşitliliğini artırarak, kullanıcılara yatırım kararlarında destek olacak yeni özellikleri eklemeyi de planlıyor. Ayrıca komisyonsuz alım satım fırsatını da 15 Haziran tarihine kadar uzatma kararı almıştı. 

Öte yandan toplantının en ilgi çekici bölümlerinden biri, BitHero’nun dünyada bir ilke imza atarak bir kripto para platformu için gerçek boğalarla gerçek rodeo arenasında çekilen reklam filminin tanıtımı ve reklam arkası kesitleri oldu.

Çekimler, Brezilya'nın Sao Paulo şehrine 100 km uzaklıkta bulunan Cajamar’daki bir rodeo arenasında gerçekleştirilmiş.

Profesyonel 8 rodeo sporcusu, 10 rodeo boğası ve pek çok rodeo eğitmeninin yer aldığı çekimlerde, Türkiye, Brezilya, Arjantin ve İspanya'dan 100'ün üzerinde kişi görev almış. Tüm arena, BitHero reklamı için bir film platosuna dönüştürülmüş ve prodüksiyon kısmında Netflix platformu için rodeo belgeseli çeken ekibin ortak prodüksiyonundan faydalanılmış.

Buraya kadar her şey çok güzel ancak BitHero’nun Yönetim Kurulu Başkanı ve  Türkiye'nin en büyük kripto para borsalarından olan BtcTurk'ün sahibi Kerem Tibuk. 

Bilindiği gibi BtcTurk, 1 Temmuz 2013'te kurulan dünyanın dördüncü ve Türkiye'nin ilk kripto para borsası.

Kaynak: Para Dergi

YouTube üzerinden kripto dünyasına yönelik görüşlerini sürekli paylaşan Kerim Tibuk, yönetim kurulu başkanlığı yaptığı şirketin tanıtım toplantısına katılmadı.

Tibuk’a ekip arkadaşlarımızın ulaşması da mümkün olmadı. Tibuk’un neden ikinci bir kripto para borsasına gerek duyduğunu ve hedeflerini ise zaman içinde öğreneceğiz.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol