Cem Boyner'den ilk kez ekonomi yönetimine övgü

Boyner Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner'den şaşırtan açıklama geldi.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Boyner Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, ekonomi dergisinin Ekim sayısına verdiği röportajda grubun dönüşüm sürecine dair çarpıcı açıklamalarda bulunurken, önümüzdeki dönemi değerlendirdi.

Ekonomi gündemine atıfta bulunan Boyner, Türkiye’deki ekonomi yönetiminin bu enflasyonist ortamdan çıkmak için çok doğru bir programla ilerlediğini düşündüğünü belirterek, bağımsız kurumlar ve kayıt dışı ekonomi gibi alanlarda yapısal reformların da önünün mutlaka açılması gerektiğinin altını çizdi.

Kararlarını sadece Ankara’nın rotasına göre değil dünyada olan biten her yeni olaya göre şekillendirdiklerini ifade eden Boyner, “Perakende sektöründe kusursuz bir rekabet ortamı var. Biz kararlarımızı sokağa bakarak, müşterimizi dinleyerek veriyoruz. Hem kurumsal hem durumsal karar vermemizi sağlayan atak politikalarımız var” diye konuştu.

Online büyüme hız kazandı

Online alışverişte büyümenin pandemi sonrası dönemde ivme kazandığını anlatan Cem Boyner, “Boyner.com üzerinden yapılan satışlarımız yüzde 832 arttı. Online satışlarımız ise toplamda yüzde 392 arttı. Ciromuzun yüzde 25 online’dan geliyor, bu oran gittikçe artacak. Bunlar bizim sektörümüzde çok çarpıcı büyüme rakamları. Bu gelişmeler doğru yolda olduğumuzu ve işimizi çok iyi yaptığımızı bir kez daha kanıtlıyor” diye konuştu. 

Boyner Büyük Mağazacılık markasıyla grubun perakende sektöründe benzeri olmayan bir yapıda müşteriye deneyim sunduğunu ifade eden Boyner, büyük bir dönüşümün tam ortasında, 15 milyonu aşan müşteri ile pazar payını arttırarak hızlı ve karlı bir şekilde büyüdüklerine dikkat çekti. Yeni Istinyepark Boyner ve 2024’te tamamlanacak yeni Boyner online hizmetlerinin bu dönüşümün yüzü olacağını belirtti.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol