Çok özlediğiniz o tatili özel bir villada otel konforuyla yaşayın

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve yavaş yavaş, kontrollü bir şekilde hayata dönmemize izin veren Covid-19 salgınında önceliğin her zaman koşulsuz, şartsız sağlık olduğu bir dönemdeyiz.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem
Player yükleniyor...

Kontrolü ve tedbiri elden bırakmadan hayatımıza yeni pencereler açarak nefes almaya ihtiyaç duyuyoruz. Siz de “yeni normal” düzenine uygun hazırlıklarıyla tatilden beklediğiniz her şeyi güvenilir şekilde sunmaya hazır olan Etstur’un tesislerini inceleyerek tatil özleminizi giderebilirsiniz.

Her şeyden çok ihtiyaç duyulan sosyal mesafenin rahatça uygulandığı resortlerde ve otellerde hem bedenen hem ruhen tatilin keyfini doyasıya yaşayabileceğiniz ortamlar hazır.

ETS’nin kişisel alanınızda olmanın ayrıcalığını yaşatan Villa Tipi Odası Olan Otellerinde; hem her detayı düşünülmüş bir villada gözlerden uzak tatil yapmanın keyfini hem de yüksek kaliteli hizmet anlayışına sahip otellerin konforunu yaşayacağınız bir tatil geçirmeye hazırlanın!

Club Prive by Rixos

Doğayla bütünleşen bir mimari, her detayı özenle tasarlanmış alanlar, villalara özel yiyecek-içecek servisi ve yalnızca size özel bir tatil… Siz de bu yaz özelleştirilmiş bir tatilin hayalini kuruyorsanız Club Prive by Rixos’un villalarından birini seçin, kusursuz bir deneyim yaşayın! Eşsiz bir doğanın içine saklanan Club Prive by Rixos’un farklı büyüklüklere sahip dört ayrı villa seçeneği bulunuyor. Aynı havuzu paylaşan villaların yanı sıra kendi özel alanında olmak isteyenler için villaya özel bir buttler’ın bulunduğu havuzlu villa seçenekleri de mevcut.

Granada Luxury Belek

Her detayda özel hissedeceğiniz bir tatil deneyimi için Granada Luxury Belek’in farklı konseptlerdeki villalarına davetlisiniz. Tatiliniz boyunca ihtiyacınız olan her şeye rahatça ulaşabileceğiniz bir alana sahip olan Granada Villalarda; mutfak, yemek odası, özel havuz ve jakuzi imkanı bulunuyor.

Özel bir oda konseptinde konaklamak isteyenler için şık villalarının yanı sıra Maldiv evleri harika bir seçenek! Diğer odalardan bağımsız olan Maldiv evlerinde özel bir güneşlenme terası bulunuyor.

Amara Dolca Vita

Kendine ait olan 630m’lik özel koyu ile Tekirova merkezinde konumlanan Amara Dolce Vita’nın özel villaları, sunduğu seçeneklerle tatili kişiye özel bir deneyime dönüştürüyor. Fıstık çamı ormanlarıyla Akdeniz’in pırıl pırıl denizi arasında konumlanan villalar hem mimari tasarımı hem de ayrıcalıklı otel hizmetleriyle misafirlerine eşsiz bir tatil deneyimi sunuyor. Özel ısıtmalı havuzu bulunan villaların bazıları denize sıfır konumda yer alıyor. Şık tasarımları ile dikkat çeken villalarda geniş yaşam alanlarının yanı sıra mutfak ve yemek odaları mevcut.

Titanic Deluxe Golf Belek

Antalya’nın muhteşem doğal güzellikleri ile çevrili bir atmosferde hizmet veren Titanic Deluxe Golf Belek’in villalarında, her detayın size özel olduğu bir tatille tanışma vakti! Bazılarında yarı olimpik olmak üzere villaların hepsinde yüzme havuzu bulunuyor. Konaklama paketine göre plaja VIP tekne ile transfer, 24 saat ücretsiz oda servisi ve özel havalimanı transferi gibi imkanlar sunan villalarda kişiye özel alanlar yaratmak için her detay özenle düşünülmüş. Farklı büyüklüklerdeki villaların bazılarında masaj odası, hamam ve sauna yer alıyor. 

Gloria Serenity Resort Belek

Misafirlerine benzersiz bir atmosfer sunan Gloria Serenity Resort Belek’te, sınırsız otel konforuyla size özel bir tatil deneyimi yaşamaya hazır olun! Tesisin özel havuz, oyun salonu, çalışma odası ve mutfağa sahip villaları, özel bir yaşam alanında tatil yapmak isteyenler için sınırsız konfor sunuyor. En büyüğü 4000 metrekarelik bir alan sahip olan villalar arasında, farklı konseptler ve büyüklüklere sahip 4 ayrı tipte villa bulunuyor. Villaya özel görevli ve aşçı hizmeti de sunan tesisin villa misafirleri için özel bir restoranı da mevcut.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol