Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3600 ek gösterge için tarih verdi

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sağlık çalışanlarıyla iftar programında bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Sağlık çalışanları dışında da önemli bir kesimi ilgilendiren 3600 ek gösterge meselesini yıl bitmeden neticelendirmekte kararlıyız" dedi.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem
Player yükleniyor...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sağlık çalışanlarıyla iftar programında bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın burada yaptığı açıklamalarından bazı başlıklar şöyle:

Salgına karşı 2 yıldır yürüttüğümüz mücadeleyi zaferle taçlandırmakta kararlıyız. Bilim insanları mevcut tablonun pandemiden ziyade endemi olarak tanımlanmasını uygun görüyor. Önümüzdeki günlerde toplanacak olan Bilim Kurulumuzun aldığı kararları milletimizle paylaşacağız.

#reklam#

Şehirlerimizde açtığımız 19 şehir hastanemiz kritik dönemde çok önemli roller üstlendi. Rekor sürelerde inşasını tamamlayıp hizmete sunduk. Muhalefetin engellemek için uğraştığı tesisler dünyada örnek alınan kurumlar haline dönüştü.

Salgın döneminde aşıya ilk ulaşan ülkeler arasında yer aldık. Kendi aşımızı da süratle geliştirdik. TURKOVAC bizim dışımızda birçok insana da şifa oluyor. Sağlık projelerimiz on binlerce kişinin hayatının kurtulmasına vesile oldu.

Sağlık çalışanlarına şiddetin katalog suç kapsamına alınarak önüne geçilmesine yönelik düzenleme bayram sonrası milletvekillerinin takdiriyle kanunlaşacak.

Sağlık çalışanları dışında da önemli bir kesimi ilgilendiren 3600 ek gösterge meselesini yıl bitmeden neticelendirmekte kararlıyız.

Salgın şartlarının hafiflemesiyle birlikte ameliyatlardan tetkik ve tahlillere, görüntülemeden standart poliklinik hizmetlerine kadar hastanelerimizdeki hizmetlerin de tekrar rayına girdiğini görüyoruz.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol