Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Z kuşağı' denmesine kızdı: Birileri gençlerle aramızı açmaya çalışıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Son dönemde birileri kuşakları harflerle etiketleyerek bizimle gençlerimizin arasını açmaya çalışıyor" dedi. Erdoğan, sokak röportajları ile operasyon düzenlendiğini iddia etti.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem
Player yükleniyor...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Üniversiteli AK Gençlik Festivali'nde konuştu. 'Z kuşağı' ibaresine kızan Erdoğan, üniversiteli AKP'lilere kampüste çalışma yapma çağrısında bulundu.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Bu karşımdaki gençlik İstiklal Marşında ismi geçen gençliktir. Asla sönmeyecek gençliktir. Bu gençlik, Allah vergisi zekasıyla enginlere sığmayacak gençliktir. Cumhuriyetimizin Türkiye Yüzyılının başladığını görmek isteyen gelsin bu gençliğe baksın. Rabbime dava ve mücadele bayrağımı böyle bir gençliğe bırakma şansı verdiği için hamdediyorum.

#reklam#

Sevgili gençler tüm ömrünü ülkesine davasına hizmetine adamış bir büyüğünüz olarak burada sizlerle birlikteyim. Yaşımız kaç olursa olsun gençlik yıllarının azmi ve kararlılığıyla ülkemize hizmet ettik ediyoruz.

Son dönemde birileri kuşakları harflerle etiketleyerek bizimle gençlerimizin arasını açmaya çalışıyor. Sokak röportajları, medya üzerinde akıllarınca operasyon düzenliyorlar. İşte gençler burada, işte gençler karşımda burada. Sadece son 2 yılda sadece gençlerle 34 programda bir araya geldik."

'GENÇLERDEN EN ÇOK OYU ALAN PARTİ OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ'

"Buradan üniversiteli AK gençliğe bir çağrıda bulunmak istiyorum. Üniversite kampüslerinde, fakülte binalarında, kütüphanelerde her yerde göğsünüzü gere gere AK gençliğin sesini duyurun. AK Parti dün olduğu gibi bugün de yarın da gençlerimizden en çok oyu alan parti olmayı sürdürecektir. Gençlik kollarımız sadece son 2 sene de yaptığı 423 bin yeni toplamda 1 milyonu geçen üyeyle AK partini gücünü ispatlamıştır. AK Parti'nin genel üye sayısı da Yargıtay'daki kayıtlara göre 11 milyon 241 binle diğer partileri üst üste koyup 3'le çarpsanız bile yetişemeyecekleri bir rakama çıkmıştır.Ortaokulundan liseden gelen gençlerimizle sizlerden bu nöbeti alarak yollarına devam edecektir. Sevgili gençler buradan bir kez daha meydan okuyorum. Gençlerimizle bu zaman kadar aramıza sokmadan bundan sonra da hiç kimsenin aramıza girmesine izin vermeyeceğiz. Gençlerimizin her sorunun çözdüğümüz, her talebini karşıladğımız için istismar alanlarını kaybedenlerin kızgınlığı bizim şeref payemizdir."

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol