CZN Burak, babasıyla davalık oldu

Ünlü Türk şef CZN Burak, babasıyla davalık oldu. CZN Burak, babası tarafından isim haklarının satıldığını öğrenince mahkemenin yolunu tuttu.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Odatv, Paylaştığı yemek videolarıyla dünya çapında tanınan ve TikTok'ta en çok takipçisi olan 10 isim arasına girmeyi başaran CZN Burak lakaplı Burak Özdemir'in babası tarafından dolandırıldığını açıklamıştı. 

CZN Burak ise annesiyle beraber İstanbul'da sıfırdan başlama kararı aldı. Anne ve oğluna bu kararlarında destek olan ismin ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan olduğu iddia edilmişti. 

CZN BURAK ADLİYENİN YOLUNU TUTTU 

Ünlü şef Burak Özdemir, babasıyla davalık oldu.  

CZN Burak, babası tarafından isim haklarının satıldığını öğrenince mahkemenin yolunu tuttu. İkilinin ilk duruşması Çağlayan Adliyesi’nde eylül ayında görülecek. 

CZN Burak, “Lütfen ismimi, resmimi korsan kullanan emek hırsızlarına itibar etmeyin” diyerek uyarıda bulundu. 

CZN Burak, yeni girişiminde tek başına ilerleme kararı aldı.

Garajında bulunan lüks araçları satarak sermaye yapan Burak Özdemir, eylül ayında sevenleriyle yeni mekanında buluşacak.

CZN MARKASI NEREDEN GELİYOR

Sosyal medyada 24,8 milyon takipçisi bulunan CZN Burak, her yaptığıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Yaptığı büyük porsiyonlu yemeklerle ve tatlılar adını duyuran ünlü ismin kullandığı CZN Burak lakabının hikayesinin altından babasının iş yeri çıktı.

Burak Özdemir'in babası İsmail Özdemir eskiden tekstil işiyle uğraşıyordu. İsmail Özdemir Laleli'deki Cinzano Tekstil'in sahibiydi. Rus misafirleri "Cinzano" diyemiyor, dilleri dönmediği için hep "Cezene" diye sesleniyordu.

Bu konuyu hiç aklından çıkarmayan Burak Özdemir, işletme sahibi olduğu günden sonra, çalışma arkadaşlarına da "Bana 'cezen' deyin" dedi.

Yani CZN, Cezenin kısaltması. CZN Burak, nereden geldiğini hiç unutmamak için yıllar önce bu lakabı kullanmaya karar vermiş.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol