Damadın abisinden Cübbeli Ahmet'e büyük ayar!

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, İmam Hatip okulları için "Orası Allah'ı inkar merkezleri olmuş" açıklamasına en büyük tepki damadının abisi iş insanı Muhittin Palazoğlu'ndan geldi.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem
Player yükleniyor...

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, İmam Hatip okullarını eleştirdi.

İmam Hatiplerde okuyan çocukların başka inançlara ilgi gösterdiğini söyleyen Cübbeli Ahmet, "Ben bütün Müslümanlığımı Mahmut Efendi'ye borçluyum. İmam Hatip'e gitseydim ne olacaktım şimdi bilmiyorum. Benim potansiyelim de olabilirdi. Ağzım laf yapıyor çünkü. Çok tehlikeli bir durum" dedi.

Yeni nesil arasında deizm ve ateizmin giderek yaygınlaştığını söyleyen Cübbeli Ahmet, "Gidiyor deist oluyor, ateist oluyor. Abdurrahman Dilipak merkez olmuş diyor, merkez. Allah Resulü inkar merkezleri olmuş bu mektepler. Biz nasıl mekteplerin yanındayız deriz, nasıl destekleriz böyle bir şey olabilir mi?" ifadelerini kullandı.

#reklam#

CÜBBELİNİN YAPTIĞI KARDEŞLERİNE HAKARETTİR

Cübbeli Ahmet'in damadının abisi olan iş insanı Muhittin Palazoğlu, bu açıklamalara sosyal medyadan sert tepki gösterdi.

Palazoğlu, şarkıcı Gülşen'in imam hatipliler için söylediği hakarete gönderme yaparak, "Gülşen sürecini görünce Cübbeli'nin yaşaması muhtemel acziyetini ibretle takip edeceğim… Yazık…" dedi. 

İşte Muhittin Palazoğlu'nun açıklamaları...

1. Benim bildiğim İmam Hatip'te adalet ve saygı öğretilir. O ruhu bilmeyenler bu okulları ağızlarına pelesenk etmesinler. Her fikrin iyi/kötü temsilcisi var. İyiyi değil, menfaat ve şakşakçılığı kovalayan Cübbeli su üstünde kalmak için her dala sarılıyor.

2. Bugün Cübbeli'nin yaptığı, sözde haklarını savunduğu kardeşlerine hakarettir. Sarığın cübbenin altına saklanıp şakşakçılık yapmaktır. Gülşen sürecini görünce Cübbeli'nin yaşaması muhtemel acziyetini ibretle takip edeceğim… Yazık…

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol