Devlet Bahçeli rahatsızlandı!

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, toplantı sonrasında rahatsızlık yaşadı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında gündeme yönelik konuştu.

Grup toplantısı Bahçeli'nin tansiyon rahatsızlığı sebebiyle gecikmeli başlarken prompter kullanmayan Bahçeli'nin konuşmasını oturarak yaptığı görüldü.

Konuşma bittikten sonra bir süre yerinden kalkamayan Bahçeli'nin yürümesine beraberindeki parti yöneticileri yardımcı oldu.

Bahçeli, partisinin grup toplantısına tansiyon rahatsızlığı sebebiyle gecikti. Prompter kullanmayan Bahçeli, konuşmasını oturarak yaptı.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

"Değerli vekil arkadaşlarım, muhterem misafirler, sayın basın mensupları, Gazi Meclis'imiz çalışmalarına yeniden başlamıştır. Toplantımızın başında heyetinizi hürmet ile selamlıyorum. Bizleri takip eden vatandaşlarımızı yürekten selamlıyorum."

Sizlerden özellikle ricam, yasama faaliyetleri ile eşgüdüm halinde vatandaşlarımızın nabzını tutmanız, siyasi politikalarımızı anlatmanızdır. Her zaman olduğu gibi çalışmayı bir ibadet gibi telakki edeceğiz. Yorulmayacağız. Önce ülkem ve milletim demekten asla vazgeçmeyeceğiz.

"KÜRT KÖKENLİ KARDEŞLERİMİZ"

20 Haziran günü Diyarbakır ile Mardin arasındaki anız yangınlarından zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyor, vefat edenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Mağduriyet yaşayan insanlarımıza devletimizin cömert eli uzanacaktır. MHP olarak sürecin takipçisi olacağımızı bu vesileyle paylaşmak istiyorum. Yangının çıkış nedenleri kuşkusuz tespit edilecektir. bu konuda biraz sabırlı olmak lazımdır. Anız yangınını bahane ederek kinini dışa vuran her kim varsa tescilli Türkiye muhalifidir. Diyarbakır Barosu'nun 22 Haziran'da yaptığı açıklamada Kürt kökenli kardeşlerimize hakaret içerikli paylaşımlarda bulunanlar hakkında suç duyurusunda bulunulduğu ifade edilmiştir. Hiçbir Türk vatandaşı böylesi bir fahiş bir yanlışın içinde olamaz. Hiçbir vicdan sahibi Türk vatandaşı bu tip bölücü bir komplonun kıyısında, yöresinde yer alamaz. Sosyal medyada tedavüle sokulan kara kampanyanın münferit failleri bu milletin zaten evladı olarak görülemez.

Diyarbakır Barosu'nun sipariş açıklamasıyla hangi emeli canlı tutmak istediği gözden uzak tutulamaz. Bin yıllık kardeşliğimizi ateş altına almak isteyen provokatörler az çok bellidir. Onların oyununu bozmak hepimize düşen milli görevdir. Puslu havalarda girdikleri deliklerden birer ikişer ortaya çıkarak rant devşirmenin, yalan sahasını genişletmenin yakasından tutmak, milli ahlak ve adaletin varoluş gayesidir. Kürt kökenli kardeşlerimizi istismar edenler tüm çirkin suretleriyle açıktadır."

DAVAYA SADECE AVUKATLARIMIZ KATILACAK

Devlet Bahçeli MHP grup toplantısında 1 Temmuz'da başlayacak Sinan Ateş cinayeti davasına ilişkin konuştu.

"1 Temmuz'da başlayacak malum cinayet davası ile partimizi ilişkilendirmek için tek ayak üstünde 40 yalan söylerler. Kimin kimlerle iş tutuştuğunu, sağda solda neler konuşulduğunu çok iyi biliyoruz. Davamızı 3-5 çapulcunun keyfine göre yargılatamayız. Ortalıkta gezen kuklaların başlarının tahrikiyle MHP'yi ve Ülkü Ocakları'nı sorgulatamayız. Bizi sindirmeye çalıştıklarını görmedik mi sanılıyor? MHP ile aşık atılamaz. 1 Temmuz'daki davaya sadece avukatlarımız katılacak, bunun dışında kimse ortalıkta bulunmayacaktır. Kim ne biliyorsa mahkemeye sunsun da hepsinin ense tıraşını görelim. "

"CUMHUR İTTİFAKI YOLUNA DEVAM EDECEK"

Cumhur İttifakı, Türk milletinin ruh köküdür, kararlılıkla yoluna devam edecektir. Demokrasinin asıl gücü çeşitli bakış açıları üzerine muhakeme yürütme çabasında gizlidir. Kafamız milletin gündemiyle meşgul. Osman Kavala ile terörist Demirtaş'ın serbest kalmasına, terör devletinin kurulmasına, Doğu Akdeniz ve Kıbrıs'ta milli haklarımızın hiçe sayılmasına, bölünmenin doğal karşılanmasına, Türkiye Yüzyılı hedeflerinin rafa kaldırılmasına tamam dersek, sesimizi kısarsak, sen de buyur, ne isterseniz yapın mesajı verirsek, bizden iyisinin Şam'da kayısı olması kaçınılmazdır.

ODASINA GİDERKEN RAHATSIZLANDI

Grup toplantısını oturarak gerçekleştiren Devlet Bahçeli'nin, salondan çıkarken zorlandığı görüldü Bahçeli'nin rahatsızlanmasının ardından basın mensupları dışarı çıkartıldı.

Kalkarken mikrofonu açık kalan Bahçeli ve kurmayı arasında: "Şuradan çıkacağız. Tutunun, kendiniz kalkın yavaş yavaş" konuşması geçti.

GERGİN DAKİKALAR

Meclis kulisinde dinlenen Bahçeli’nin etrafı partililer tarafından kapatıldı. Bu sırada görüntü almak isteyen gazeteciler ile MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan arasında tartışma yaşandı.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol