Edinburgh Dükü Prens Edward gençler için geliyor

Türkiye’de her yıl daha fazla okulda uygulanarak katılımcı gönüllü öğrenci sayısını artıran Uluslararası Ödül Programı önemli bir konuğu ağırlamaya hazırlanıyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Türkiye'de Akfen Holding tarafından kurulan Türkiye İnsan Kaynakları, Eğitim ve Sağlık Vakfı (TİKAV) aracılığıyla temsil edilen Uluslararası Gençlik Ödül Programı, İstanbul'da Birleşik Krallık'ın Edinburgh Dükü Prens Edward'ı konuk edecek. 

Birleşik Krallık Kralı III. Charles'ın kardeşi ve Kraliçe II. Elizabeth ve Prens Philip'in dördüncü çocukları aynı zamanda Edinburgh Dükü Prens Edward, programın Türkiye’deki gelişimini yerinde incelemek ve programın Türkiye’de uygulanışının 20’nci yılını kutlamak üzere İstanbul’a geliyor.

Dünya genelinde 130'dan fazla ülkede gerçekleştirilen ve 13 milyon öğrenciye ulaşan bu gönüllü eğitim programı, 14-24 yaş arası gençleri hedef alarak onların bireysel gelişimlerini teşvik ediyor.

Türkiye'de şimdiye kadar 20 bin gence ulaşan bu önemli programın organizasyonu, Akfen Holding'in kurucusu olduğu TİKAV tarafından yürütülüyor.

Eylül ayının sonlarına doğru İstanbul'u ziyaret edecek olan Prens Edward, Uluslararası Gençlik Ödül Programı'na katılan okulları ziyaret ederek, genç öğrencilerle buluşacak.

Gençlerin bu program kapsamında edindikleri deneyimleri ilk elden dinleyecek olan Prens Edward, onların başarılarını da yakından inceleyecek.

Prens Edward'ın İstanbul'daki programı, Uluslararası Gençlik Ödülü Mezuniyet Töreni'yle de zenginleşecek.

Ayrıca, Türkiye'nin iş ve eğitim alanındaki seçkin isimlerinin katılımıyla onun onuruna düzenlenecek bir etkinliğe de iştirak edecek.

Prens Edward, daha önce 2015 yılında Uluslararası Ödül Programı’nın Türkiye’deki gelişimini incelemek üzere yine İstanbul’a gelmiş, çeşitli okulları ziyaret ederken buradaki gençlerle buluşup onlarla zaman geçirmişti.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol