Emekli yüksek hâkime macun şoku! 750 bin TL dolandırdılar

Çocuk sahibi olabilmek için çare arayan eski Danıştay Hâkimi S.Y. ile bir arkadaşı dolandırıcılıkla sarsıldı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem
Player yükleniyor...

Kendisini peygamber torunu olarak tanıtan Uğur Akyol, hamile kalamayan kadınlara bir macunla şifa olduğunu iddia etti. Akyol’un ağına düşen emekli danıştay hakimiyle avukat kızları, şüpheliye 750 bin TL kaptırdı.

İstanbul’da emekli Danıştay hakimi S. Y., 2016’da bir arkadaşı aracılığıyla mucizevi güçleri olduğu iddia edilen Uğur Akyol ile tanıştı. Hakim S. Y., hamile kalamayan kadınlara bir macunla derman olduğunu iddia eden Uğur Akyol’a inandı.

Y.’ın iddiasına göre Akyol kendisine bu macunun kerameti olduğunu inandırdı ve çeşitli aralıklarla Akyol’a 550 bin TL para yolladı. Hakim S. Y'ın Akyol ile tanıştırdığı arkadaşı Hakkı İ. de şüpheliye 200 bin TL yolladı. 

'EŞİM İNTİHARA KALKIŞTI'

Akşam'dan Neslihan Keskin'in haberine göre, Y. dilekçesinde, “Akyol, bir gün bana gökyüzünde izlediğim ayın üzerime doğru geldiğini, ayın üzerinde değer verdiğimiz manevi şahsiyetlerin siluetlerini gösterdi. Eşim bu olaydan sonra Akyol’un etkisinde kaldı ve keramet sandığı halüsinasyonlar görüp intihara kalkıştı. Benden aldığı paralarla sözde cinlerle savaşıyordu” dedi.

'TEHDİTLE EVLENMEK İSTEDİ!

#reklam#

Y.’ın avukat olan iki kızı D, ile S. Y. dea kendisini peygamber torunu olarak tanıtan Uğur Akyol’dan şikayetçi oldu.

Avukat D. Y., kendisiyle evlenmezse ailesi hakkında hiç iyi şeyler olmayacağını ve nişanlısı Tolga E.’ye de zarar vermekle tehdit ettiğini belirtti.

Y., “Hayatımda başka erkek varsa ‘Ben onun erkekliğine zarar vereceğim’ diyerek korkuttu” dedi. Diğer avukat kız kardeşi S. Y. da, “Benimle evlenmesi gerektiğini söyledi. Bana dokunmaya çalıştı” dedi.

Uğur Akyol ise suçlamaları reddetti. Büyüklerinden bugünlere kadar gelen geleneksel yöntemlerle macunu üretip satışını yaptığını belirterek iddiaları yalanladı. 

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol