Epstein'in pedofili adasına turist patlaması

ABD'li milyarder Jeffrey Epstein'in "pedofili adası" olarak anılan Little St. James Adası, yaşanan cinsel taciz suçlamalarına rağmen ilginç bir istatistikle yeniden gündeme geldi. 14 yaşındaki kız çocuklarının dahi tacize uğradığı ada, turistlerin akınına uğramaya başladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Dünyanın gündemine oturan Epstein'ın pedofili adasında iğrenç detaylar ortaya çıkarken, ABD’nin Virgin Adaları'ndaki Little St. James Adası'nda yaşanan gelişmeler, ilginç bir şekilde adanın ününe ün kattı. Turistler, son dönemde ortaya çıkan mide bulandırıcı olaylara rağmen "pedofili adası" olarak anılan adaya akın ediyor.

Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre, adanın turistler tarafından yoğun ilgi görmesinin nedeni Epstein tarafından satın alınmasından kaynaklı.

Turistler, cinsel taciz suçlamalarının yöneltildiği işadamı Jeffrey Epstein'in 20 yılı aşkın bir süre önce aldığı yeri yakından görmek istiyor.

Adada, bazı kadınlar Epstein tarafından tacize uğradığını söyledi. Tanıklar, adada gerçekleşen cinsel istismarın yalnızca iş adamı tarafından değil beraberindeki kişiler tarafından da yapıldığını iddia ediyor.

Gazetede yer alan haberde, adanın iş adamının ana konutu olduğu belirtilirken, Federal Soruşturma Bürosu (FBI), Epstein’in ölümünden iki gün sonra adada incelemelerde bulundu.

Daily Mail, adayı ziyaret edenlerin alana ulaşmak için tekne kullandıklarını aktarırken, St.Thomas şehrinden başlayan yolculuğun bir buçuk saat sürdüğünü duyurdu.

Kiralık tekne şirketlerinin sahiplerinden biri olan John Stewart yaptığı açıklamada, adaya karşı bu kadar ilgiye alışık olmadıklarını belirterek, çok fazla turistin bölgeye geldiğini söyledi.

Cinsel taciz suçlamalarından yargılanmayı beklediği New York'taki Manhattan Metropolitan Merkez Hapishanesi'ndeki hücresinde Cumartesi günü ölü bulunan Epstein, suçlu bulunması hâlinde 45 yıl hapis cezası alma riskiyle karşı karşıyaydı.

İş adamları, siyasi isimler gibi dünyaca tanınan isimlerin, adada, 14 yaşındaki kızlar da olmak üzere, pek çok kadına cinsel tacizde bulunduğu iddia ediliyor.

Tacize uğrayan isimler arasında 1991 yılında güzellik yarışmasına katılan Banu Küçükköylü'nün de olduğu iddia edilmişti.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol