Erdoğan maç sonrası soyunma odasına indi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda ile karşılaştığı mücadeleyi Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda izledi. Turnuvaya veda ettiğimiz maçın ardından soyunma odasına inen Erdoğan, A Milli Takım'ı tebrik etti.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Hollanda'ya 2-1 yenildiği Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final maçını tribünden izledi.

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final maçında Hollanda ile karşı karşıya geldi. Müsabaka için Almanya'ya giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra karşılaşmanın oynanacağı Berlin Olimpiyat Stadyumu'na geldi.

Stat önünde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Çağatay Özdemir eşlik etti.

ERDOĞAN'A YOĞUN İLGİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan müsabakayı protokol tribününden takip etti.

Türk taraftarlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yoğun ilgi gösterdi.

GOL SONRASI BÜYÜK SEVİNÇ

Karşılaşmayı statta izleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Samet Akaydin'in Hollanda filelerine gönderdiği gol sonrası büyük sevinç yaşadı.

SOYUNMA ODASINA İNDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, maçın ardından soyunma odasına indi ve A Milli Takım'la görüştü. Teknik direktör Montella'yı ve milli futbolcuları tek tek tebrik eden Erdoğan, mücadelelerinden ötürü tüm takıma teşekkür etti.

"BİZ SİZDEN MEMNUNUZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, müsabaka sonrası Türk Milli Takımı soyunma odasına inerek, tek tek futbolcuları tebrik etti.

Milli oyuncuları ellerini sıkarak teker teker tebrik eden Erdoğan, "Hepinizi tebrik ediyorum. Her ne kadar bugün burada bu neticeyi aldıysak da siz bizim şampiyonumuzsunuz. Biz sizden memnunuz. Bunun geleceği de var. Gelecekte de bu işi biz götüreceğiz. Ben buna inanıyorum. Buraya kadar bu işi çok başarılı getirdiniz. Olanlar oldu, burada kaldı. İlk 8, bundan sonra da inşallah şampiyonluk." diye konuştu.

Teknik direktör Vincenzo Montella ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederek "Böyle bir ülkeyi temsil ettiğimiz için gerçekten gururluyuz. Geleceğe bakacağız." ifadesini kullandı.​​​​​​​

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretinde Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç, UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi de eşlik etti.

 

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol