Ferdi Kadıoğlu'nun yeni takımı belli oldu

Ferdi Kadıoğlu, yuvadan uçuyor. Ligin ilk maçında Kadıköy'de oynanan Adana Demirspor maçından sonra taraftarı alkışlayarak adeta taraftara 'ben gidiyorum' mesajı vermişti. Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu'nun yeni takımı belli oldu

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Oynadığı her pozisyonda taraftarı mest eden ve en sevilen futbolcu haline gelmeyi başaran Ferdi Kadıoğlu, yükselen performansının ardından birçok kulübün de ilgisini çekmişti.

Birçok gazeteci de Ferdi Kadıoğlu'nun Avrupa'ya gideceğini yazmıştı. Son yaşananlar tüm bunları adeta doğrular cinsteydi...

MAÇ SONU ALKIŞLADI

Süper ligin ilk maçında Fenerbahçe ile Adana Demirspor karşılaştı. Maçtan Fenerbahçe 1-0 galip ayrılırken tecrübeli hoca Jose Mourinho, Ferdi Kadıoğlu'nu maçın bitimine az bir süre kalmışken alkışlatmak için oyundan çıkardı.

Tabelada kendi numarasını gören Ferdi Kadıoğlu da taraftarın alkışlarına alkışla karşılık verdi. Ayrıca tüm tribünlere el sallayan Ferdi Kadıoğlu bu hareketiyle adeta transferin de gerçekleştiğini duyurdu. İşte Kadıoğlu'nun yeni takımı...

BRIGHTON PEŞİNİ BIRAKMADI

ABC Gazetesi'nden İlayda Özdemir'in haberine göre, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu, Avrupa'nın dev kulüplerinin radarında.

Geçtiğimiz günlerde İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton, Ferdi için Fenerbahçe'ye bonuslarla birlikte ortalama 35 milyon euroyu bulan bir teklif sunmuştu. Ancak bu teklifin peşinden beklenmedik bir gelişme yaşandı.

EURO 2024 ÖNE ÇIKARDI

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla göz dolduran Ferdi Kadıoğlu, yaz döneminde oynanan Euro 2024 turnuvasında da oldukça başarılı bir performans sergiledi. Özellikle Barış Alper Yılmaz ile uyumlu bir ikili oluşturan Kadıoğlu, bitmek bilmeyen enerjisi ve her bölgedeki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

FENERBAHÇE HALA DEĞERLENDİRİYOR

Diğer taraftan Ferdi Kadıoğlu'nun transferine kesin gözüyle bakılırken Fenerbahçe kulübü ise işi ağırdan tutuyor.

Kadıoğlu'nu isteyen kulüplere hala kesin bir dönüş yapmayan Fenerbahçe, gelen teklifleri en ince ayrıntılarına kadar değerlendirerek cevap verecek.

FERDİ KADIOĞLU KİMDİR?

Ferdi Kadıoğlu, Türk ve Hollandalı futbolcudur. 7 Ekim 1999'da Hollanda'da doğan Kadıoğlu, hem Türk hem de Hollanda vatandaşlığına sahiptir. Futbol kariyerine Hollanda'nın NEC Nijmegen takımında başlayan Kadıoğlu, 2018 yılında Fenerbahçe'ye transfer olmuştur

Genellikle orta saha ve kanatlarda görev alan oyuncu, teknik becerisi ve oyun zekasıyla dikkat çekmektedir. Hem Türkiye U21 Milli Takımı'nda hem de A Milli Takımda forma giyen Kadıoğlu, Fenerbahçe'nin kilit oyuncularından biri olarak kariyerine devam etmektedir.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol