Fergio Bey'in ifadesi ortaya çıktı: Eğlence amaçlı

Polis ekipleri Fergio House isimli suç çetesine yönelik operasyon yaptı. Yılbaşında müstehcen parti yapmayı planlayan çetenin yöneticileri ile birlikte 18 kişi gözaltına alındı. Çete lideri olduğu belirlenen mimar kardeşler Ferhat G. ve Serhat G. tutuklandı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Güvenlik güçleri, suç örgütlerine yönelik düğmeye bastı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nında duyurduğu 'Kafes-26' operasyonunda 'Fergio House' isimli sosyal medya hesabından müstehcen videolar paylaşan grubun çökertildiği açıklandı. Çetenin yılbaşı gecesi için yeni bir müstehcen parti planladığı ancak operasyon nedeniyle partiyi gerçekleştiremediği anlaşıldı.

Lüks villalarda katılımcıların maske taktığı gizemli partiler düzenleyen ve +18 içerikler paylaşan grubun çete lideri iç mimar kardeşler Ferhat G. ve Serhat G. de yakalandı. Fergio House'un kurucusu oldukları belirlenen isimlerin üyelerine 'köle' diyerek seslendiği anlaşıldı.

Ferhat G. ve Serhat G. kardeşlerle birlikte gözaltına alınan toplam 19 kişi işlemleri tamamlandı. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, gözaltına alınan Ferhat G. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Diğer 18 kişi hakkında ise adli kontrol kararı ile serbest kaldı.

FERGİO BEY'İN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Sabah'tan Yunus Emre Kavak'ın haberine göre tutuklanan Ferhat G'nin ifadesi ortaya çıktı. Sorgusunda mimar olduğunu belirten Ferhat G., hakkındaki iddiaları yalanladı! "Fergio House isimli sosyal medya hesabının kime ait olduğunu bilmiyorum.

Bu hesap ilk önce benim tarafımdan 2023 yılının Mayıs ayında açıldı. Reklam ve eğlence amaçlı, takipçi kasmak ve gizemlilik katmak amacıyla açılmıştır. Herhangi bir maddi gelir elde edilmemiştir.

Taksim'deki onlyfansçilerin para dağıtmasından sonra bu hesabın aynı isimde hesabı bulunan yurtdışındaki kişilere verdim. Fakat ben de erişim sağlayabiliyordum. Bu hesabın tam olarak kimler tarafından yönetildiğini bilmiyorum" ifadelerini kullandı. 

"İÇERİKLER EĞLENCE AMAÇLI"

Fergio House hesabından paylaşılan video ve görüntülerin profesyonel ekipler tarafından hazırlandığını söyleyen Ferhat G., "Videoların çekildiği ev kardeşim Serhat G.'nin sahibi olduğu şirket tarafından kiralanmıştır.

Araçlar da kardeşime aittir. Söz konusu görüntülerde ben kesinlikle yokum. Bu içerikler eğlence, kurgu ve sosyal deney için çekilmiştir. Kazanç elde etme niyeti bulunmamaktadır" açıklamasını yaptı.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol