Hakan Sabancı, Hande Erçel'i aldatıyor mu?

Ünlü oyuncu Hande Erçel, sosyetik çapkın Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemden düşmüyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Geçtiğimiz günlerde İtalya'nın Milano şehrinde Coldplay konserine giden Hande Erçel ve Hakan Sabancı çifti, buradan İtalya'ya geçti. İtalya plajlarında keyif yapan ünlü çift birbirlerini Instagram'dan da takip etmeye de başlamıştı. İlişkileri dolu dizgin devam eden Hande Erçel ve Hakan Sabancı aşkında bomba bir gelişme yaşandı. Hakan Sabancı, Hande Erçel'i aldatıyor iddiası olay oldu. Belgin isimli sosyal medya kullanıcısının açıklamaları şoke etti. İşte ayrıntılar...

Son günlerde kariyerinin adeta zirvesini yaşayan ünlü oyuncu Hande Erçel, Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla da gündemden düşmüyor. Altı aydır birliktelik yaşayan çift yurtdışı tatilleriyle de çok konuşulmuştu. Ancak magazin gündemine gelen bir iddia her şeyi, alt üst etti. Hakan Sabancı'nın Hande Erçel'i aldatıyor iddiası olay oldu. Belgin isimli sosyal medya kullanıcısının açıklamaları şoke etti.

Hande Erçel, cemiyet hayatının en bilinen Sabancı ailesiyle anılıyor. Çiftin aşkı artık sınırları aştı. Geçtiğimiz günlerde İtalya'nın Milano şehrinde Coldplay konserine giden Hande Erçel ve Hakan Sabancı çifti, buradan Portofino'ya geçmişti. İtalyan basınının görüntülediği ünlü çiftin sahilde aşk dolu görüntüleri basına sızmıştı. Ünlü çift, sahilde sık sık romantik anlar yaşamıştı.

Hande Erçel ile Hakan Sabancı birlikte oldukları günden bu yana sıkça yurt dışı tatilleriyle gündem oluyor.

Çapkınlıklarıyla bilinen iş insanıyla ülke ülke dolaşan Hande Erçel tatil kareleriyle mest etmişti. Leopar desenli bikinisi ve bronz teniyle ardı ardına pozlarını yayınlayan ünlü isim, sınırları zorlamıştı.

Aşkları dolu dizgin devam eden Hande Erçel ve Hakan Sabancı'dan beklenen hamle gelmişti.

Altı aydır beraber olan ünlü çift Hande Erçel ve Hakan Sabancı birbirlerini Instagram'dan da takip etmeye de başlamıştı.

Son olarak ortaya atılan bomba aldatma iddiası magazinm gündemine bomba gibi düştü. Belgin isimli sosyal medya kullanıcısının açıklamaları şoke etti.

Beyaz Magazin'in özel haberine göre bir kullanıcı şunları söyledi:

"Ben bu kızı kendime kedi yaparım"

Hakan Sabancı, Hande Erçel yüz vermediği zaman, arkadaşlarına "Ben bu kızı kendime kedi yaparım" demiş. Hande ile sevgiliyken ise yakın arkadaşımı aradı, mesaj attı. Arkadaşım engellemesine rağmen kuzeninin telefonundan aradı. Hakan, Hande hayatındayken arkadaşıma ulaşmaya devam ediyor" dedi.

Olay iddianın ardından sosyal medya kullancılarından yorumlar ardı ardına geldi.

"Hande'yi alıp evine hanım mı yapacak?"

"Psikolojik tedavi görmesi gerekiyor"

"Hakan Sabancı'nın karşısına Adriana Lima'nın gençliğini koy yine aldatır yine aldatır"

"Hakan'ım yapmaz"

"Tamamen reklam"

"Adam playboy zaten ne bekliyordunuz"

"Kendi düşen ağlamaz"

"Bu adam fotolarda hep ilgisiz, hep başka yönlere bakıyor"

Hande Erçel, cemiyet hayatının en bilinen Sabancı ailesiyle anılıyor. Çiftin aşkı artık sınırları aştı. Geçtiğimiz günlerde İtalya'nın Milano şehrinde Coldplay konserine giden Hande Erçel ve Hakan Sabancı çifti, buradan Portofino'ya geçmişti. Portofina'da ardı ardına yeni karelerini paylaşan ünlü oyuncu, plajlarda fit fiziğiyle boy gösterdi. Bikinili karelerini de 30 milyonu aşkın hesabından yayınlayan Erçel'e kısa sürede beğeni yağdı.

Renkli bikinileriyle denizin ve güneşin tadını çıkaran oyuncuya "Kendall Jenner vibe'ı" yorumları geldi.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol