İGSAŞ’ın yeni Genel Müdürü kim oldu?

Bu yıl 50’nci kuruluş yıldönümünü kutlayan ve Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yer alan İGSAŞ’ta Genel Müdürlük görevine İlkay Ünal atandı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem
Player yükleniyor...

Bu yıl 50’nci kuruluş yılını kutlayan, Türk tarımının ve Türk sanayisinin en önemli destekçilerinden İstanbul Gübre Sanayi ve A.Ş.’de (İGSAŞ) bayrak değişimi yaşandı.

Yıldızlar Yatırım Holding çatısı altında faaliyet gösteren İGSAŞ’ta yaklaşık 5 yıldır Genel Müdürlük görevini yürüten Turan Tok, bayrağı İlkay Ünal’a devretti. 2010 yılından bu yana, İGSAŞ’ın yanı sıra Yıldız Entegre ve Yıldız Demir Çelik gibi şirketleri bünyesinde barındıran Yıldızlar Yatırım Holding’de görev alan Ünal, 2016 yılından beri Yıldızlar Yatırım Holdingin Yönetim Kurulu Genel Sekreterliği görevini yürütüyordu. Daha öncesinde ise Siemens’in endüstri departmanında 14 yıl çeşitli pozisyonlarda görev almıştı. Kabataş Lisesi sonrası İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Elektrik Mühendisliği okuyan, akabinde de Maltepe Üniversitesi'nde İşletme Yüksek Lisansı'nı tamamlayan Ünal, evli ve 3 çocuk babasıdır.

#reklam#

Ülke genelindeki 4 üretim tesisi, 5 depo ve 700 çalışanıyla, Türk sanayisinin ve çiftçisinin ihtiyaç duyduğu ürünleri yüksek teknoloji gücüyle ülke ekonomisine kazandıran İGSAŞ’ın yeni dönemde de yatırımlarına hız kesmeden devam edeceğini ifade eden İGSAŞ Genel Müdürü İlkay Ünal, “İçinden geçtiğimiz pandemi süreci, tarım sektörünün ve tarımsal verimliliğin ne kadar hayati bir konu olduğunu bizlere yeniden hatırlattı. Tarım konusuna ‘sosyal sorumluluk’ mantığıyla yaklaşan bir şirket olarak her koşulda çiftçimizin yanında yer almayı sürdürüp, toprağın izinden asla ayrılmayacağız. Bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da İGSAŞ olarak Türk tarımını küresel anlamda çok daha yukarılara taşımak için çalışacağız. Bu vesileyle, bugüne kadar İGSAŞ’a katkıları dolayısıyla Sayın Turan Tok’a da teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol