İngiliz sevgiliden nafaka davası; aylık 100 Bin TL istiyor

Evlilik dışı ilişkisinden kızı olduğu ortaya çıkan Dila Tarkan’ın eşi Dağhan Doğruer’in çocuğunu görmek istemediği iddia edildi. İngiliz anne, kızı ve kendisine ayda 100 bin TL nafaka ödenmesi için dava açtı

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem
Player yükleniyor...

Dila Tarkan'ın geçtiğimiz yıl evlendiği eşi Dağhan Doğruer'in evlilik dışı ilişkisinden doğan 3 yaşındaki kız çocuğuna nafaka ödemesi talebiyle dava açıldığı öğrenildi.

İngiliz vatandaşı Mina Safavi, Dağhan Doğruer ile ilişkisinden 27 Mart 2019 doğum bir kız çocuk dünyaya getirdiğini belirterek, aynı yılın eylül ayında 'babalığın tespiti' davası açmıştı.

BABALIĞI TESCİL EDİLDİ 

#reklam#

Beykoz 1. Aile Mahkemesi, deliller ve Adli Tıp Kurumu'nun raporuna göre; çocuğun Doğruer'in kızı olduğuna ve bu şekilde nüfus kayıtlarına tescil edilmesine karar verdi. Safavi, baba Dağhan Doğruer'in kızı için nafaka ödemesi talebiyle ikinci kez dava açtı.

YÜZ YÜZE GÖRÜŞMEK ISTEMEDI

Safavi, Dağhan Doğruer ile 2018 yılında tanıştığını, hamile olduğunu söylediğinde ise Doğruer'in yüz yüze görüşmek istemediğini ve kürtaj yaptırması gerektiğini söylediğini ileri sürdü. Mina Safavi'nin 4 ay sonra İstanbul'a gelerek Doğruer'in ailesine kızını göstererek destek istediği, ancak bu talebinin de karşılık görmediği iddia edildi.

AYLIK 5 BİN POUND İSTİYOR

Nafakaya katılma talebiyle dava açılan dilekçede, Doğruer'in aylık 5 bin pound (100 bin TL) ödeme yapması istendi. Nafakanın her yıl 1 Ocak tarihinden itibaren çocuğun gelişimi ve İngiliz para birimi dikkate alınarak belirlenecek oranda artırılması da talep edildi.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol