Kara para aklama iddiaları şimdi o fenomene sıçradı: Mısır'daki paşa dedemden miras kaldı

Dilan Polat'ın ardından kara para aklama suçlaması "Şampiyonlar Ligi" masasına da yansımıştı. Şimdi de Tülay Erkan isimli fenomen mercek altına alındı. İddiaları sert bir dille yalanlayıp "Para paşa dedemden kaldı" dedi.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Kara para aklama, dolandırıcılık, vergi kaçırma, suç örgütü kurma gibi suçlardan tutuklu yargılanan Dilan Polat'ın ardından gözler Şampiyonlar Ligi masasına çevrilmişti. Fenomenler tek tek ifadeye çağrılırken, şimdi de kendi ev hanımı, kocası fayans ustası olan Tülay Erkan isimli fenomen hakkında kara para aklama iddiaları çıktı.

PAŞA DEDEMDEN MİRAS KALDI

Sosyal medyada 'Şampiyonlar Ligi masası' olarak adlandırılan fenomenler gibi hayatının bir anda değiştiği iddia edilen Erkan kara para aklama imalarını iftira olarak nitelendirdi.

Sosyal medyadan yaptığı açıklamasında hakkındaki iddiaları reddeden Erkan, "Tamam iftira atıyorsunuz ama güzel atın. Gürcistan'ın G'sini bilmem. Eşimin fayans dükkanı hiçbir zaman olmadı eşim kendisi fayansçıydı. Burada holding açmak kolay. Kilolarca altın bozdurdum. Mısır'daki paşa dedemden miras kaldı" dedi.

EVİNİN TADİLATLARI İÇİN BİLE SOSYAL MEDYA HESABI AÇTI

Televizyon kanallarının dikkatini çekmeden önce Dilan ve Engin Polat çiftinin davasını takip ettiğini söyleyen Erkan, yeni yaptırdığı villası için 'tulayerkan_yeni_insaati' kullanıcı adıyla bir hesap dahi açtı.

Evine yaptırdığı 5-6 metrelik Brezilya'dan özel olarak getirilen kapısı çok konuşulan Erkan, "O uzun kapı var ya bayağı laf olan gündem olan kapı. Yanının camı takılacak. Neymişim ben? Burada ev yaptırmak Türkiye'deki gibi değil. Biz hazır villa almadık. Burada ipotek var kredi ile alınmış bir şey" dedi.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol