Komisyonsuz işlem sunan kripto para borsası Mamoru Türkiye’de

Türkiye kripto para ekosisteminin son oyuncusu, dünya çapında 15’in üzerinde noktada faaliyetlerini sürdüren, ABD, Brezilya ve Kanada’da kripto para borsası lisans sürecinde olan Mamoru oldu.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem
Player yükleniyor...

2020 yılında faaliyetlerine başlayan Mamoru Digital, küresel bir finans şirketi. 100 milyon doların üzerinde varlığı yöneten Mamoru grubu, finansal varlık yönetiminin yanı sıra blok zinciri çözümünde de uzman bir şirket.

Halka açık ve özel blokzinciri çözümlerinde birçok kurumsal firmanın çözüm ortağı olan Mamoru, merkeziyetsiz bir mimari ile geliştirdiği borsasında en güvenli ve pratik deneyimi sunuyor. Kriptoya en kolay erişim sloganı ile ülkemizde faaliyete geçtiğini duyuran borsa, yatırımcılar için birçok avantaj sağlıyor. Alım satım işlemlerinde sıfır komisyon, Mamoru’nun en iyi yanlarından biri. Buna ek olarak Android ve iPhone telefonlar için mobil uygulama da şirketin ayrıcalıklarından.

Mamoru’da kripto para alım satımında komisyon ödemeyin

#reklam#

Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Ada coin gibi kripto paralarda avantajlı bir alım satım deneyimi sunan Mamoru, sıfır komisyonla işlem yapma fırsatı sağlıyor. Kripto para satın alırken ödenen komisyonlar, birçok yatırımcının şikayet ettiği bir konu.

Hızlı altyapı ve sade arayüze sahip kripto para borsası Mamoru, sıfır işlem komisyonuyla diğer borsalara göre bir adım öne çıkıyor. BTC ve altcoin’lerde yatırım yapmak isteyenler için en iyi seçenekleri sunan platform, TL üzerinden işlem yapılabilen bir borsa. Tether ya da UST gibi stablecoin’lere geçiş yapma zorunluluğu olmadan, doğrudan Türk lirası ile güvenilir bir şekilde kripto para alımı sunan şirket, listelediği tüm çiftlerde güncel fiyat grafiklerini sağlıyor. Yeni nesil finans ile geleneksel finans arasında bir köprü sunan Mamoru, kripto varlıklara yatırım yapmak isteyenler için, komisyonsuz işlem avantajıyla ön planda.

Borsadaki tüm varlıklar koruma altında

Mamoru, blokzinciri alanında uzman bir şirket ve kripto para borsası da, merkezi olmayan bir mimari ile geliştirildi. DDOS saldırılarına karşı koruma sağlayan bu konsept, aynı zamanda borsadaki tüm dijital varlıkları da güvence altına alıyor. Mamoru’nun yüksek güvenlik standardı, birçok kurumsal yatırım şirketinin Mamoru’yu tercih etmesinin nedeni.

#reklam#

Borsa hesap cüzdan adresi üzerinden para yatırma ve para çekme işlemlerinin hızlı bir şekilde gerçekleştiği Mamoru’da günlük çekim limiti de oldukça yüksek.

Borsada, günlük 100 Bitcoin ya da 2 milyon Türk lirası çekim hakkı yatırımcılara sunuldu. Canlı destek üzerinden 7/24 erişim sağlanabilen Mamoru ekibine, Discord ve Telegram üzerinden de günün her anı ulaşmak mümkün.

Sıfır komisyonla Bitcoin ve altcoin satın almak için, Mamoru iOS ve Android mobil uygulamasını indirebilirsiniz. Google Play Store ve App Store bağlantıları üzerinden, kripto para uygulamasını indirin, avantajlı yatırıma adım atın.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol