Kuantumla servet edinmenin yolunu bulmuş! Kim bu Eylem Amine Altunkaynak?

Sosyal medyanın gündemine oturan ve kuantum ve bilinçaltı seminerler ile binlerce lira kazanan Eylem Amine Altunkaynak isimli kadının verdiği kursların ücreti ise 1300 TL ile 57 bin TL aralığında değişiyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem
Player yükleniyor...

İsmi Eylem Amine Altunkaynak... Trabzon-Of doğumlu. İnsanlara Miraç'la bilinçaltı temizliği vaat ediyor. Takipçilerine 'kuantum sıçraması' yaşattığı iddia ediliyor. Kadınlara 'latif bedenlerini seyretme' eğitimi de veren Altunkaynak, İslamî literatürü modern bilimsel terimlerle harmanlayarak bir servet edinmeye başardı!

Sosyal medyada onbinlerce kişi, kendini 'NLP Uzmanı ve Bilinçaltı Eğitmeni' olarak tanıtan Eylem Amine Altunkaynak'ın görüntülerini konuşuyor. Instagram, WhatsApp ve Telegram'da açtığı 'Gelişim Devam Ediyor' adlı hesaplarla geniş bir takipçi kitlesine ulaşan Altunkaynak, İslami kavramları kullanarak çevresine topladığı kadınlara 'kuantumla çakra açmayı' ve 'Miraç hakikatiyle bilinçaltı temizliği'ni vaat ediyor. 

Daha fazla insana ulaşabilmek için Youtube platformunda da bir kanal açarak klipler yayınlayan Altunkaynak, sözde 'bilinçaltı temizliği' için kendisine başvuranlardan ilk etapta 3 bin 340 TL talep ediyor. Birinci Modül, İkinci Modül şeklinde ilerleyen temizlik programlarına tümden sahip olmak isteyenlerin 7 bin 250 TL'yi gözden çıkarması gerekiyor. 

#reklam#

'Miraç Hakikatiyle Bilinçaltı Temizliği' diyerek hatırı sayılır bir servet edindiği gözlenen Altunkaynak, grup halinde eğitime katılmak istemeyenleri 8 bin 345 liralık 'özel seans'a alıyor. Türkiye'nin farklı şehirlerinde yaşayanlar için de çözüm geliştiren Altunkaynak, 'Online Danışmanlık Hizmeti' başlığı altında çevrimiçi nasihatlerinden faydalanan kişilerden 5 bin 600 TL talep ediyor. 

'LATİF BEDENİNİ SEYRETME EĞİTİMİ'

Taleplere yetişemez hale gelince kendisine bağlı 2 bin 500'ün üzerinde eğitmen kadın yetiştiren Altunkaynak, sunduğu hizmetlerden toplu biçimde faydalanmak isteyenlere yönelik de paketler hazırlamış. 'İşini Kur Eğitim Paketi' başlığıyla sıralanan paketler için Altunkaynak 57 bin, 40 bin, 30 bin ve 28 bin TL kadar meblağlar istiyor. 

Geleneksel tıp kavramlarını İslamî literatürle birleştiren Altunkaynak, ortaya çıkan çorbaya modern bilime ilişkin terimleri eklemeyi de ihmal etmiyor. İşte yüzlerce eğitim içeriğinden sadece birkaçı: 

'Kuantum eğitimi', 'Aura açma, sırlama, gece uygulamaları', 'Metafizik alem kanunları', 'Tılsımlı gömlek hazırlama', 'Latif bedenini seyretme deneyimi', 'Çakraların Fatiha Sûresi ile açılımı', 'Koşulsuz rahmet çalışması', 'Bulunduğun nefis mertebesinden çıkış'...

"ADNAN OKTAR'IN KADIN VERSİYONU"

#reklam#

Bindiği lüks araçlarla klip hazırlayan Altunkaynak, kendine kadınlardan geniş bir 'cemaat' oluşturdu. Hazırladığı görüntülerde, kendisinden eğitim alıp 'şifa bulan' kadınların anlatımlarına da yer veren Altunkaynak'a bazı kadınlar "Daha önce ses kayıtlarınızı dinliyordum. Daha sonra sizi rüyamda gördüm. İyi ki gelmişim. Kendim için yaptığım en büyük yatırım..." diyor. 

"Şu an hiç olmadığım kadar huzurluyum! Bu kuantum sıçraması mıdır bilmiyorum ama bende bir sıçrama başladı" diyen kadınların anlatımlarını izleyenler "Adnan Hoca'nın kadın versiyonu tedavülde" şeklinde yorumlar yapıyor. 

SERVET EDİNMENİN YOLUNU BULMUŞ 

Lüks restoranlarda seminer verip takipçisi olan kadınlara sertifika dağıtan Amine Altunkaynak, Trabzon-Of doğumlu. 

Bursa Uludağ Üniversitesi'nden 2006'da mezun olduktan sonra bir de Açıköğretim İşletme Fakültesi okuyup kendini geliştirdi. 

Psikoloji, insan davranışları, kişisel gelişim alanlarında araştırmalar yaptığını söyleyen ve yerel radyolarda kişisel gelişim programları hazırlayıp sunan Altunkaynak, evli ve 3 çocuk annesi bir kadın. 

Başörtülü Altunkaynak'ın İslami kavramları kullanarak edindiği servetle lüks içinde yaşamasına sosyal medyada yoğun tepkiler sürüyor. 

Altunkaynak, “Bilinçaltı, metafizik, kuantum, çakra” gibi ifadelerle lüks restoranlarda seminer veriyor. Fiyatları 1300 TL’den başlayarak 57 bin TL’ye kadar yükselen sözkonusu eğitimlere ise onlarca kişinin katıldığı görülüyor.

Altunkaynak’ın verdiği eğitimlerin fiyatları şöyle:

Miraçta bilinçaltı temizliği eğitimi 7.250TL

Kuantum eğitimi 8.250 TL

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol