Mancium Token, oyun ekosistemine adını altın harflerle yazdıracak

Kripto para dünyası son senelerde birçok sektörle buluşarak hatır sayılır projeleri ortaya çıkarıyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem
Player yükleniyor...

Blok zinciri teknolojisi ile birlikte oyun yaratımındaki becerisini açığa çıkaracak Manc, bugüne dek geliştirdiği girişimleri ve inovatif takımı ile hem kripto para hem de oyun dünyasının parlayan oyuncusu olabilir.

Bilhassa Metaverse evrenine adapte olacak oyunlar ve oyun içi simge ve koleksiyonların NFT dünyasında da satışa sunulması Manc Token için olumlu izlenim yaratıyor.

Aynı zamanda ortaya koyduğu oyunlardan kazandığı deneyim ile blockchain teknolojisinin hareketliliğini  bir araya getirdiği düşünülürse Manc Token ilerleyen günlerde isminden bir hayli söz ettirebilir.

Manc Token, Sektörde Adını Altın Harflerle Yazdıracak

Kripto para dünyası son senelerde birçok sektörle buluşarak hatır sayılır projeleri ortaya çıkarıyor. Spor, sanat ve finans sektörleri bu projelerin başında geliyor. Fakat bir sektör var ki neredeyse blok zinciri dünyasının adeta hareket kazanmasını sağlıyor. Söz ettiğimiz sektör "Oyun".

Haberlerde, duyurularda, beyaz kağıtlarda, hemen hemen her yerde blockchain teknolojisi aracılığıyla oyun evreninin beraber ne şekilde seyive atladığını görmüşsünüzdür. Manc de Mancium Token ile blockchain teknolojisi ve oyun ekosistemini tek bir platform altında buluşturacak. Bunu yaparken de aynı zamanda hem oyunculara maddi getiri sağlayacak hem de yeni pazarlarda kendine yer bulacak. Hele ki Metaverse ve NFT ile işli dışlı olduğu düşünülürse oyun ekosisteminin yıldızı Mancium Token olabilir.

Kripto Para Birimi

#reklam#

Bir kripto para birimi, değişim aracı olması amaçlanan dijital veya sanal bir para birimidir. Gerçek dünya para birimine oldukça benzer ancak herhangi bir fiziksel düzenlemesi yoktur ve çalışmak için kriptografi kullanır.

Kripto para birimleri bağımsız ve merkezi olmayan bir şekilde, banka veya merkezi bir otorite olmadan çalıştığı için belirli koşullar yerine getirildikten sonra yeni birimler eklenebilir. Bu da kripto para birimlerini güvenli hale getirmektedir.

Kripto para birimi ile işlem maliyeti, örneğin dijital bir cüzdandan bir banka hesabına para aktarma ücretinin aksine, hiç yok denecek kadar düşüktür. Günün herhangi bir saatinde işlem yapabilirsiniz. Satın alma ve çekme işlemlerinde herhangi bir limit yoktur. Ve belgeler ve diğer evraklar gerektiren bir banka hesabı oluşturmanın aksine, herkes kripto para birimini kullanmakta özgürdür.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol