Mehmet Büyükekşi ile Ahmet Çakar'ın ByLock tartışması

Spor yorumcusu Ahmet Çakar'ın TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile ilgili ByLock iddiası gündeme damga vurdu. İkili arasındaki ByLock polemiğinde kim doğru söylüyor? İşte detaylar...

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Çakar, elinde Büyükekşi'nin ByLock'tan yargılandığı belge olduğunu öne sürerek, Büyükekşi'yi 'yalancılıkla' suçladı. Büyükekşi ise daha önce yaptığı açıklamada iddiaları yalanlamıştı. 

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, geçtiğimiz yıl katıldığı bir televizyon programında hakkındaki ByLock iddialarına yanıt vermişti. Vatandaşların iradesi dışında ByLock'a yönlendirilmesine neden 'Mor Beyin' listesinde numarasının olduğu öne sürülen Büyükekşi, 2 tane telefonunun olduğunu belirtmişti.

İddiaların doğru olmadığını aktaran TFF Başkanı, telefonlarından bir tanesinin özel kaleminde olduğunu, telefonunda ByLock olması halinde yer aldığı kurumlarda görev yapmaya devam edemeyeceğini söylemişti.

AHMET ÇAKAR'DAN BELGELİ BYLOCK İDDİASI

Büyükekşi'nin ByLock iddialarını yalanlamasına eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar'dan belgeli yanıt geldi.

Dün akşam canlı yayında açıklamalarda bulunan Ahmet Çakar, Büyükekşi’nin "ByLock"tan ve “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma” suçlarından yargılandığı belge olduğunu ileri sürerek bir doküman gösterdi.

Mehmet Büyükekşi’nin 2 ayrı telefonundan ByLock kullandığını iddia eden Çakar, 55 kez uygulamaya giriş yapıldığının tespit edildiğini önü sürdü.

BÜYÜKEKŞİ'Yİ 'YALANCILIKLA' SUÇLADI

Dokümanları izleyici ile paylaşan Çakar şunları söyledi:

Mehmet Büyükekşi 2 telefonundan sadece birinde ByLock tespit edildiğini ve özel kaleminin kullandığını söylemişti. Sen bir yalancısın. Sana ait 0530 ve 0532 ile başlayan 2 telefonunda da Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ByLock tespit edilmiş. Mehmet Büyükekşi’nin yalanının içerisinde 250 kişinin kanı var. Ben karımı aramıyorum 1 ayda 55 defa be… Mehmet Büyükekşi’nin yarın sabahtan itibaren Riva’ya girişi yasaklanmalıdır.

KİM DOĞRU SÖYLÜYOR?

Ahmet Çakar'ın belgeli ByLock iddialarına TFF Başkanı'ndan henüz bir yanıt gelmedi. Ancak gündeme oturan ByLock tartışmasında kimin doğru söyleyip kimin yalan söylediği merak konusu oldu.

Büyükekşi, daha önce yalanladığı gibi Çakar'ın belgeli iddialarını da mı yalanlayacak ya da konuyu yargıya mı taşıyacak?

Gündeme bomba gibi düşen iddiada gözler Büyükekşi'nin yapacağı açıklamada.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol