Nihan Urel: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kurmayları değişebilir!

İş ve siyaset dünyasına astroloji danışmanlığı yapan Nihan Urel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2022 yılının astroloji açısından nasıl geçeceğini anlattı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem
Player yükleniyor...

26 Şubat 1954'te doğan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 68 yaşına bastı.  İş ve siyasetçilere astroloji danışmanlığı yapan Nihan Urel, Erdoğan'ın astroloji haritasını inceledi. 

Youtube kanalında önemli olay, zaman ve kişiliklerin haritalarını yorumlayan ve neredeyse tüm  öngörülerinin doğru çıkmasıyla reklamcı olarak da devam ettiği iş dünyasında astroloji yeteneğiyle de dikkat çeken Nihan Urel Erdoğan’ın Nisan başında sağlığına dikkat etmesi gerektiğini, Ekim ayından itibaren 2023 seçim zamanına kadar kendisini zorlu bir sürecin beklediğini belirtti.

#reklam#

Urel, 30 Nisan 2022'de bir tutunma olacağını ve Erdoğan için çok olumlu geçeceğini belirtti. Bu tarihten sonra Erdoğan'a ilginin artacağını belirten Urel, "Erdoğan'ın yakın çevresi oldukça hareketli olacak. Erdoğan'ın kurmayları değişebilir. Yeni kurmaylar dahil olabilir. Bu dönemde Ak Partiye farklı farklı yüzlerin dahil olduğunu görebiliriz. Bunlar akademi, iş dünyasından olabilir" dedi.

MAYIS AYINA DİKKAT

Mayıs ayında Türkiye'nin istemediği bir kaza olacağını öne süren Urel, "Yanlışlıkla, Türkiye'nin istemediği bir kriz olabilir. Uçak düşmesi gibi bitr şey de olabilir. Ateşli şeyler. İçinde ateş olan bir şey. Yanlışlıkla Rus uçağını düşürmüştük ya bu tarz bir şey. Bir Türkün teröre bulaşması da olabilir. Ya da Türkiye bir patlama veya kaza olabilir" dedi.

Urel, Erdoğan'ın yıl boyunca yurt dışı gündeminin yoğun ve yapıcı olacağını, dünyadaki gergin ve çatışma ortamına karşı Erdoğan’ın manevi değerlerinin de etkisiyle dik durararak yapıcı bir rol üstlenmeye çalışacağını söyledi.

Mayıs ayında Türkiye’de bir patlama, saldırı, terör gibi olaylar öngördüğünü, Haziran ayından itibaren Ak Parti'ye akademik, sanat, iş dünyasından yeni simaların katılacağını söyledi.

2023’ten önce seçim öngörmediğini yıllardır söyleyen Nihan Urel, Rusya Ukrayna savaşını, Sedat Pekeri’in tüm ifşa sürecini, Türkiye’de doğalgaz bulunmasını, Azerbeycan zaferini Erdoğan’ın hastalandığı günleri tam tarihleriyle yaptığı videolarda aylar öncesinden anlatarak iş ve siyaset dünyasının dikkatini çekmeye başlamıştı.

Videonun tamamını izlemek için tıklayın   

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol