Reza Zarrab, Bursalı güzelle mi evlendi?

Reza Zarrab’ın Bursalı sosyetik isim Dilara Altıntop ile Miami'de evlendiği iddia edildi. Zarrab, daha önce ünlü sanatçı Ebru Gündeş ile evliydi ve çiftin 11 yıllık evliliği 2021 yılında sona ermişti.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Reza Zarrab’ın Bursalı sosyetik isim Dilara Altıntop ile evlendiği haberi magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Çiftin Miami’de gerçekleşen özel bir törenle dünya evine girdiği iddia ediliyor. Bu sürpriz evlilik, sosyal medyada ve magazin camiasında geniş yer buldu.

2016 yılında banka dolandırıcılığı ve kara para aklama suçundan ABD'de tutuklanan ve daha sonra itirafçı olarak serbest bırakılan Zarrab'ın Bursalı sosyetik Dilara Altıntop ile Miami'de evlendiği iddia edildi.

ABD'nin İran'a uyguladığı yaptırımların delinmesiyle suçlanan ve bir süre cezaevinde kaldıktan sonra şartlı olarak kefaletle serbest bırakılan Reza Zarrab’ın evlendiği iddiası magazin gündemini salladı.

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş ile 11 yıl evli kalan ve 2021 yılında boşanan Reza Zarrab’ın ABD’de kendisinden 20 yaş küçük Bursalı Dilara Altıntop ile evlendiği iddia edildi. 

Çiftin nikahta çekildiği öne sürülen bir fotoğraf da ortaya çıktı.

Snob Magazin’de yer alan habere göre; 2016 yılında banka dolandırıcılığı ve kara para aklama suçundan ABD’de tutuklanan ve daha sonra serbest bırakılan Reza Zarrab’ın Bursalı sosyetik Dilara Altıntop ile evlendiği magazin gündemine bomba gibi düştü.

Çiftin, geçtiğimiz aylarda Miami'de dünya evine girdiği konuşulanlar arasında.

Reza Zarrab'ın Ebru Gündeş'ten Alara adında bir kızı bulunuyor.

DİLARA ALTINTOP KİMDİR?

Dilara Altıntop, Linkedin’de bulunan profilinde Miami'de yaşadığı belirtiliyor. Altıntop, kendisiyle ilgili şu bilgileri paylaşıyor:

Yakın zamanda Boston Üniversitesi'nde paralegal sertifika programını tamamladım. Burada dava ve dava yaşam döngülerinden yasal araştırma ve yazmaya kadar çeşitli yasal kavramları inceledim ve analiz ettim. İş hukuku ve emlak planlaması da dahil olmak üzere çok çeşitli dava uzmanlıklarına dair çalıştım.

Resmi paralegal eğitim ve öğretimime ek olarak, iletişim becerilerim, zaman yönetimi ve çoklu görev yeteneklerim; ekip işbirliği yeteneğim ve problem çözme tutkumla birlikte beni hukuk alanında gelecekteki kariyer fırsatları için harika bir aday haline getiriyor.

AYNI ZAMANDA YÜZMEYLE İLGİLENİYOR

-Türk Milli Yüzme Takımı'nın eski üyesi. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları, FINA Dünya ve LEN Avrupa Şampiyonaları gibi çeşitli yarışmalarda Türkiye takımını temsil etti.

-Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski A takım üyesi ve kadın takım kaptanı. Çok sayıda madalya kazandı ve birçok ulusal rekor kırdı.

-2011'de Malta'nın Gzira kentinde düzenlenen ISF (Uluslararası Okul Sporları Federasyonu) Yüzme Kupası'nda dünya şampiyonu oldu.

Reza Zarrab Kimdir?

Reza Zarrab, 12 Eylül 1983’te Tebriz’de doğdu. Dubai’de finans ve para piyasalarında faaliyet gösteren Zarrab, Türkiye’ye geldikten sonra çeşitli sektörlerde yatırımlar yaptı. 2010 yılında ünlü sanatçı Ebru Gündeş ile evlendi ve bu evlilikten Alara adında bir kızı oldu.

2013 yılında Türkiye’de yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarında gözaltına alınan Zarrab, 2016 yılında ABD’de banka dolandırıcılığı ve kara para aklama suçlarından tutuklandı. 2017 yılında itirafçı olarak serbest bırakıldı. 2021 yılında Ebru Gündeş ile 11 yıllık evliliği sona erdi.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol