Tacizle suçlanan patron ünlü oyuncu Hamdi Alkan’ı da yaktı!

Bir süre önce, şirketinde çalışan iki personele yönelik taciz iddiasıyla gündeme gelen gayrimenkul danışmanına Erdem S.’ye yönelik yeni bir gelişme ortaya çıktı. Erdem S.’nin sahibi olduğu şirket, oyuncu Hamdi Alkan için alınan evin bedelini düşük göstererek vergi kaçırmakla suçlanıyor. 

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem
Player yükleniyor...

Patronlar Dünyası/Özel Haber

Gayrimenkul danışmanlık şirketi sahibi Erdem S., bir süre yanında çalışan, Zehra D. (31) ve Kübra U. (31) taciz iddiasıyla gündeme gelmişti. Zehra D. ve Kübra U. Eski patronlarının, kendilerini sözlü ve fiziki olarak taciz ettiğini iddia etmişti. 

TACİZ İDDASI GÜNDEME GELMİŞTİ

Zehra D. ve Kübra U. verdikleri ifadelerde, Erdem S.’nin, kendileri dışında iş yerinde çalışan birçok kadını taciz ettiğini iddia etmişti. İki kadın, eski patronları hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Patronun tacizi: Bugün çok güzelsin, 5 bin TL edersin

Taciz iddiasına ilişkin süreç devam ederken ilginç bir gelişmenin daha yaşandığı ortaya çıktı. Boğaziçi Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanlığı, geçen Ekim ayında Erdem S.’nin sahibi olduğu T. Invetstment isimli gayrimenkul şirketine yönelik bir yazı gönderdi.

 EVRAKLARI GÖNDERİN TALİMATI

Yapılan vergi incelemesi gereği, Sarıyer Vergi Dairesi Müdürlüğü mükellefi Hamdi Alkan’ın, ABD’de aldığı evlere ilişkin tüm bilgiler talep edildi.

#reklam#

Yazıda, “Bahse konu gayrimenkullerin kira gelirlerinden Hamdi Alkan’a firmanız aracılığıyla yapılan ödemelere ilişkin banka dekontları ve de bu süreçteki kira gelirlerinin vergilendirilmesine ilişkin olarak firmanız nezdindeki bilgi ve belgelerin defter kayıtları ile birlikte yazımızda belirtilen süre içerisinde müfettişlik adresimize gönderilmesi gerekmektedir.”

HAMDİ ALKAN: RUTİN KONTROLLER

Ünlü oyuncu Hamdi Alkan ise, Maliye'nin incelemesinin rutin kontroller olduğunu söyleyerek, "ABD'de ev alırken asla rakamlarda oynama yapamazsınız. ABD devleti çok ciddi denetliyor. O nun için vergi kaçırma gibi bir olay asla söz konusu değil. Bu yapılan inceleme Maliye'nin rutin denetimleri" açıklamasını yaptı.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol