TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi 'Galatasaray taraftarıyım' demişti; Günaydın'a farklı konuştu

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Galatasaray taraftarıydım, üyeliğim de var" demişti. Sabah gazetesine konuşan Büyükekşi, "Başkanlığını yaptığım dönemde Gaziantepspor dışında bir takımı desteklemedim" dedi.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem
Player yükleniyor...

Günaydın'dan Tuba Kalçık'a konuşan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Cumburbaşkanı Erdoğan'ın desteğiyle spora büyük yatırımlar yapıldığını belirterek "Cumhurbaşkanımız sadece futbola değil, sporun her alanının gelişmesi için destek veriyor. 2023 hem Cumhuriyetimizin hem de TFF'nin 100. yılı. Yakın zamanda Külliye'de bir futbol müzesinin açılacağının müjdesini de vermek isterim" dedi.

#reklam#

Tuba Kalçık'ın "TFF Başkanlığı'ndan önce dört büyüklerden taraftarı olduğunuz bir takım var mıydı?" sorusuna Büyükekşi, "Başkanlığını yaptığım dönemde Gaziantepspor dışında bir takımı desteklemedim. Ama şimdi makamım gereği milli takımı tutuyorum. Tüm kulüplere eşit mesafedeyim." diyerek cevap verdi.

HÜRRİYET'E "GALATASARAY TARAFTARIYIM" DEMİŞTİ

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Hürriyet Gazetesi'ne Temmuz ayında verdiği röportajda ise farklı açıklamalarda bulunmuştu. 

Hürriyet'in "Hangi takımı tutuyorsunuz? Tutuyorsanız, kulüp üyeliğiniz var mı?" sorusuna Büyükekşi şöyle cevap vermişti:

#reklam#

Ben daha önce Galatasaray taraftarıydım, üyeliğim de var. Ama son iki yıl Gaziantep Futbol Kulübü’nün başkanlığını yaptım, oraya üye oldum. Gaziantep’in başarısı için bütün emeğimi ve birikimimi kullandım.

Aslında bunu şunun için söylüyorum; siz hangi kurumun başındaysanız, o kurumun gelişmesi için varınızı yoğunuzu ortaya koyarsınız. Ben de Gaziantep’in Galatasaray’ı yendiği maçta büyük zevk aldım.

Şimdi de TFF’nin başındayım. Şu andaki tuttuğum takım Türk Milli Takımı. Bundan sonra da Milli Takım için varımı yoğumu ortaya koyacağım.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol