Yemek Takımı Alacaklar İçin Öneriler

Aile içerisinde yenilen yemeklerden geniş kalabalık misafirler ağırlamaya kadar kurulan sofralarda her detay ayrıntısı ile önemseniyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem
Player yükleniyor...

. Keyifli sohbetlerin eşlikçisi sofralar, sofraların gösterişli hale getiren detaylar ise yemek takımlarıdır. Geçmişten günümüze yemek takımı çeşitleri evlerde olmazsa olmaz parçalardan birisi.

Yemek takımı alacaklar için önemli olan detaylar bulunuyor. Bu detaylar şu şekilde:

Kaç kişilik yemek takımına ihtiyaç duyulduğu. 4 kişilik, 6 kişilik, 12 kişilik yemek takımları alternatif seçeneklerdir.

Hangi modellere öncelik verileceğine karar verilmeli.

Renk seçimi. Beyaz yemek takımı, siyah yemek takımı ve renkli yemek takım setleri ve daha pek çok alternatif bulunuyor.

Bütçeye uygun modeller olması. Binlerce çeşit arasından farklı fiyatlandırma olanağı mevcut.

Türkiye’de yemek takımı dendiğinde akla ilk gelen marka olan Kütahya Porselen eşsiz tasarımlarla, evlerinizde zamansız bir tarz yaratmak istiyorsanız yanınızda.

Yemek Takımı Çeşitleri ile Işıl Işıl Sofralar

Sofra düzeni oluşturmak, şık bir görüntü elde etmenin en önemli püf noktasıdır. Seçilen her parça birbirini desteklediği ve bütünlük oluşturduğu ölçüde etkili oluyor. Bu noktada ilk dikkat çeken detaylar ise yemek takımı tasarımlarıdır. Geniş bir misafir grubuna hazırlanacak olan sofralarda tüm alanı homojen olarak kullanmak için 12 kişilik yemek takımları ideal seçimlerdir. 83 parçadan oluşan 12 kişilik yemek takımları içerdiği parça seçenekleri ile zengin görünüm olanağı sunuyor.

Baharatlık, tuzluk, çorbalık gibi alternatif ürünlere yer verilen geniş bir paket içeriği sizlere sunuluyor. Buna istinaden günlük olarak kullanıma uygun 6 kişilik yemek takımı modelleri seçenekler arasında yer alıyor. Sık kullanıma daha uygun olan bu setlerde 6 servis tabağı, 6 tatlı tabağı, 6 kase, 6 çukur tabak içeriğe sahip modeller sıklıkla tercih ediliyor.

Yemek Takımlarında Kullanılan Renk Seçenekleri

 

Yemek takımı modellerinde renk ve desenler dönemsel olarak trendlerde yer alacak şekilde değişkenlik gösteriyor. Beyaz zemin üzerine desenlere yer verildiği modeller klasik olarak her sezonda alternatif oluşturuyor. Farklılık tercihinde bulunanlar için ise tabuları yıkacak modeller de tasarlanıyor. Özellikle takım içerisinde yer alan tüm parçaların aynı görseli oluşturuyor olması gerekliliği son zamanlarda ortadan kalktı.

Renkli yemek takımı modelleri sayesinde her tabak için ayrı renk seçeneğine yer veriliyor ve bir set halinde kullanıcıya sunuluyor. Bu sayede renkli ve canlı sofra düzeni sizleri karşılıyor. Yıllara meydan okuyan beyaz yemek takımı çeşitlerine ek olarak bir döneme damgasını vurmuş asil görüntüye sahip siyah yemek takımı da alternatifler arasında yer alıyor. Her bir ayrıntısı ile değerlendirebileceğiniz tasarımları ile dikkat çekerken fiyatlarıyla da bütçenize uyum sağlayacak yemek takımı modelleri Kütahya Porselen’de.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol