Eylem Tok ve oğlu rezidans kiraladı; dönmeye niyetleri yok

Türk kamuoyu vicdanlara sığmayan cinayet gibi kazanın ardından oğlu Timur Cihantimur’u ABD’ye kaçıran Eylem Tok'un oğlu ile birlikte ABD'de 1 yıllığına rezidans kiraladıkları iddia edildi.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

İstanbul Eyüpsultan’da arıza yapması nedeniyle ATV motorunu emniyet şeridine çekerek duran ve kontrol eden gruba lüks ciple çarpıp kaçan T.C. ve annesi yazar Eylem Tok’tan yeni bir haber var. Kanal D’nin özel haberine göre, Eylem Tok ve oğlu T.C. ABD’de yaşamak için bir rezidans kiraladı. Lüks rezidansın kirasının aylık 10 bin dolar olduğu ve 1 yıllık parasının da peşin ödendiği öğrenildi.

“AİLE ÖNEMLİ BİR REZİDANSA YERLEŞMİŞ”

Avukat Hacı Orhan, "Aile çok önemli bir rezidansa yerleşmiş. Bu rezidansın aylık kirası 10 bin dolar. 1 yıllık peşin kirası ödenmiş şeklinde bir mesaj geldi Amerika'dan. 1 yıl boyunca dönmeyeceklerini gösteriyor" dedi. Avukat mağdur ailenin isteğiyle Amerikan konsolosluğuna yaşananları anlatan bir yazı yazacaklarını söyledi.

EYLEM TOK VE OĞLU HAKKINDA SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Kaza nedeniyle 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci hayatını kaybetmiş, 4 kişi ise yaralanmıştı. Kazaya sebebiyet veren 17 yaşındaki T.C.’nin annesinin Eylem Tok, babasının ise ile ünlü estetik doktoru Op. Dr. Bülent Cihantimur olduğu ortaya çıkmıştı.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Oğlunu önce Mısır’a kaçırıp ardından açıklama yaparak teslim olacaklarını söyleyen Eylem Tok, daha sonra oğlu ile birlikte ABD’ye gitmişti. ABD’de anne ve oğlunun güler yüzlü şekilde taksiye binerken fotoğrafı ortaya çıkmış ve kamuoyunda tepkilere neden olmuştu.

ABD’DEN İADE TALEBİNDE BULUNULDU

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Eylem Tok ve oğlu için şu açıklamaları yapmıştı:

“Amerika Birleşik Devletleri'yle adli yardımlaşma kapsamında biz yazışmalarımızı gerçekleştirdik. 7 Mart tarihinde de Amerika Birleşik Devletleri’nden iade talebinde bulunduk. İade dosyamızı ilettik ve geçici tutuklama evrakımızı da gönderdik. Bugün itibariyle de Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığından bize yazı geldi. İstenen bazı belgeler var. Bu belgeleri de tamamladık. Burada süreci takip ediyoruz.”

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol