Arda Güler krizi: Montella antrenmandan çıkardı

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Çekya maçının hazırlıklarına başladı. Antrenman öncesi teknik direktör Vincenzo Montella ile Arda Güler arasında yaşananlar dikkat çekti.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem
Player yükleniyor...

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu üçüncü maçında 26 Haziran Çarşamba günü Çekya ile karşılaşacak A Milli Takım, hazırlıklarına başladı.

Barsinghausen'deki kamp merkezinde teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde yapılan antrenmanın ilk 15 dakikası, basına açık gerçekleştirildi. Portekiz karşılaşmasına ilk 11'de başlayan futbolcular, salonda yenilenme çalışması yaparken, diğer oyuncular sahaya çıktı.

Tedavisi süren İrfan Can Kahveci idmanın ilk bölümünde takımla çalıştı. İrfan, daha sonra bireysel olarak çalışmayı sürdürdü. Arda Güler ise takımdan ayrı çalıştı. Dizindeki ağrı nedeniyle Portekiz karşılaşmasında forma giyemeyen kaleci Mert Günok, tedavisi sürdüğü için antrenmanda yer alamadı.

MONTELLA İLE ARDA GÜLER ARASINDA DİKKAT ÇEKEN OLAY

Antrenman öncesi Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile Arda Güler arasında ilginç bir olay yaşandı. Arda Güler, antrenman yeleğini alıp, çalışmalara katılmaya hazırlanırken, Montella genç futbolcunun elinden yeleği aldı ve Yusuf Yazıcı'ya verdi.

Bir süre ne yapacağını bilemeyen Arda Güler, önce Selçuk Şahin'e gitti. Selçuk Şahin'den bir açıklama alamayan Arda Güler, daha sonra yanına yaklaşan yardımcı antrenöre ne yapması gerektiğini sordu.

Bunun üzerine Arda Güler'e, takımdan ayrı çalışacağı belirtildi. Bunun üzerine Arda Güler, antrenmanın geri kalanını tek başına çalışarak geçirdi. 

Arda Güler'in yaşanan bu olay sonrası moralinin bozuk olduğu gözlendi. 

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol