Esenyurt'taki kan donduran cinayette bir kişi yakalandı: Cinayetin nedeni belli oldu

Esenyurt'ta tekel bayisinde silahla vurulan 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Silahlı saldırı anı iş yerinin güvenlik kamerasına tarafından kaydedildi. Zanlılardan M.Ö.,'nün yakalandığı belirtildi. Öte yandan, cinayetin nedeninin 2 aile arasındaki borç kavgası olduğu öğrenildi.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Esenyurt’ta bir iş yerinde meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı.

Güzelyurt Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi'ndeki tekel bayisine 28 Temmuz gece saatlerinde araçla gelen 4 şüpheli ile içeridekiler arasında tartışma çıktı.

Tartışma sonucu çıkan silahlı kavgada Batuhan Bayındır ve Yunus Emre Erzen vurularak hayatını kaybederken, Yusuf Erzen ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kan donduran olayda, hayatını kaybeden gençlerden başına şişe ile vurup darp eden ve belinde tabanca olduğu görülen Murat Özer, yakalandı. Şüphelinin Emniyet’teki sorgusu sürüyor.

Cinayetin nedeni borç nedeniyle atılan Whatsapp paylaşımı

Cinayetin nedeninin 2 aile arasındaki borç kavgası olduğu öğrenildi. İddiaya göre saldırganlar, alacaklı oldukları baba Erzen’den borcun ödenmesini istedi. Paralarını alamayınca konuyu mahkemeye taşıyan zanlılar, icra takibi başlattı. Bu durum karşısında öfkelenen baba Erzen, Whatsapp’dan küfürlü bir durum paylaştı. Baba Erzen’i bulmak için tekel bayiine gelen silahlı saldırganlar, Yusuf Erzen, Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır’ı gördü. Erzen kardeşlerden babalarını çağırmalarını isteyen saldırganlar, daha sonra çıkan arbedede ortalığı savaş alanına çevirdi. Geçtiğimiz aylarda ise Erzen ailesinin büyük oğlunun saldırganlardan birini silahla yaraladığı ve şu anda cezaevinde olduğu öğrenildi.

Yaşanan olay sonrasında geniş çaplı çalışma başlatan polis ekipleri, silahlı saldırganlardan Murat Özer'i yakalayarak gözaltına aldı. Emniyette işlemleri tamamlanan zanlı, adliyeye sevk edildi.

Oğlu da yanındaymış

Olayda silahını üst üste ateşleyen beyaz tişörtlü şahsın da kimliği belli oldu. Gençlere kurşun çıkan ve 2 kişiyi hayattan koparanın Tarık Özerbay olduğu anlaşıldı.

Gözaltında sorgusu sürüyor

Olayda bulunan şahıslardan birinin de Tarık Özerbay'ın oğlu Azat Özerbay olduğu ortaya çıktı. Şüphelilerin sosyal medyadaki paylaşımında, olay yerinden kaçtıkları aracın da göründüğü dikkatlerden kaçmadı...

Gözaltına alınan Tarık Özerbay'ın Emniyet'teki sorgusu sürüyor.

Görüntüler ortaya çıktı

Öte yandan yaşanan silahlı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde iş yerinde Batuhan Bayındır, Yunus Emre Erzen ve Yusuf Erzen bulunduğu sırada 4 kişinin geldiği ve tartışma yaşandığı görüldü. Yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle şüpheli şahısların silahlarını kullandığı kan donduran anlar da güvenlik kamerasına yansıdı.

Esenyurt'ta kan donduran cinayet
Esenyurt'ta bir tekel bayisine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda, Batuhan Bayındır(20) ile Yunus Emre Erzen(24) hayatını kaybetti. Vahşetin faillerinden biri yakalandı#tekel #esenyurt #korkunç #mafya https://t.co/i0MwRhab4Q pic.twitter.com/jlDRTTgGPU

— İŞteGündem (@istegundemcom) July 30, 2023

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol