Katil oğlu ABD'de yargılanırken baba Bülent Cihantimur şov peşinde

Türkiye, günlerce Timur Cihantimur'un karıştığı ölümlü kazayı konuşmuştu. Canavar annesi Eylem Tok tarafından yurt dışına kaçırılan Timur Cihantimur ABD'de yargılanırken baba Bülent Cihantimur ise yeni televizyon programı için hazırlık yapıyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

"Doktor B" lakaplı Bülent Cihantimur sosyal medya hesabından "Bu Ben Miyim?" isimli programın tanıtımını yaptı. Kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin ailesi ise duruma çok sert tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Katil oğlu Timur Cihantimur, ABD'de yargılanırken baba Bülent Cihantimur'un "Doktor B Bu Ben Miyim?" adlı TV programının tanıtmını yapması büyük tepki çekti.

İstanbul'da 1 Mart'ta ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur ile kendisini önce Mısır'a, oradan da ABD'ye kaçıran annesi Eylem Tok ABD'de yargılanıyor.

Timur Cihantimur, Türkiye'nin iade talebi üzerine 14 Haziran'da annesi ile Boston'da yakalanmıştı.

Boston John Joseph Moakley Adliyesi'nde görülen duruşmada, hakim Donald Cabell, Timur Cihantimur'un iade süreci boyunca tutuklu kalmasına hükmetti.

İkinci kez hakim karşısına çıkan Cihantimur'un avukatları, müvekkillerinin tutulduğu Connecticut eyaletindeki çocuk ıslahevinin şartlarının uygun olmadığını öne sürerek, Cihantimur'un önce evde gözetim altında tutulmasını, bu olmazsa Massachussets'te daha uygun bir yere nakledilmesini talep etti.

Yaklaşık bir saat süren duruşma sonunda hakim Cabell, her iki tarafın tezlerinde çok fazla bilgi paylaşıldığını, bunları değerlendirmek için zamana ihtiyacı olduğunu dile getirerek, Cihantimur'un tutukluluk halinin devamına karar verdi.

BABA CİHANTİMUR'DAN SKANDAL PAYLAŞIM

Sabah'ın haberine göre katil oğlu ABD'de tutuklu yargılanırken baba Bülent Cihantimur, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım tepkilerin odağı oldu.

Bülent Cihantimuri paylaşımında, yeni TV programı "Bu Ben Miyim?"in yakında başlayacağını söyledi.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Mutlu ünal

Mümkün degil böyle bir şey.....ama burası Türkiye çabuk unutuluyor ve kimlere değer veriliyor....ben şahsen kesinlikle görmek istemiyorum

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol