Nihat Özdemir'den açıklama: Mehmet Büyükekşi, Galatasaray için kavga etti mi?

Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile ilgili iddiaların ardından açıklama yaptı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Nihat Özdemir, “TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi fanatik Galatasaraylıdır. Benim başkan olduğum dönemde Galatasaray için benimle kavga ediyordu” iddiaları için açıklamada bulundu.

Özdemir, Büyükekşi’nin çok iyi bir dostu olduğunu zaman zaman kendisiyle futbol üzerine sohbet ettiklerini ama iddia edildiği gibi bir kavga ya da tartışmanın asla yaşanmadığını söyledi. Bu tür söylentilere yanıt vermenin dahi doğru olmadığını ifade eden Özdemir, “Ancak çok değerli Fenerbahçe Kulübü’nün değerli yöneticilerinin açıklamasını öğrenince, bu bilgilendirmeyi yapma ihtiyacı hissettim” dedi.  

Mehmet Büyükekşi iddiası

Nihat Özdemir'in "Galatasaray'ın oynadığı maçlarda Mehmet Büyükekşi benimle çocuk gibi kavga ediyordu. Şimdi orada TFF Başkanı olarak oturuyor" dediği iddia edildi. Fenerbahçe yönetiçisi Selahattin Baki, iddiayı TFF Başkanı'na sordu.

Fenerbahçe olarak çok önem verdikleri bir konu olduğunu belirten Selahattin Baki konuşmasına şöyle devam etti:

“Hafta içi bir medya mensubu, eski federasyon başkanı ve mevcut federasyon başkanıyla ilgili bir iddia ortaya attı. Bunlar teyite muhtaç iddialar. Ancak şu ana kadar kimseden bir yalanlama gelmedi. Soruyoruz, sayın Büyükekşi bununla ilgili bir açıklama yapacak mı?”

Fenerbahçe’nin gündeme getirdiği iddia gazeteci Feridun Niğdelioğlu gündeme getirdi

Niğdelioğlu, Sansürsüz Futbol YouTube hesabında TFF’nin eski başkanı Nihat Özdemir’in halefi Mehmet Büyükekşi için kendisine şu sözleri söylediğini açıkladı:

“GalatasarayFenerbahçe maçlarında Mehmet Büyükekşi benimle kavga ediyordu. Galatasaray’ın oynadığı maçlarda benimle çocuk gibi kavga ediyordu. Şimdi orada TFF Başkanı olarak oturuyor. Biz TFF koltuğunda oturduğumuzda adaletle hakkaniyetli yönetmeye çalıştık. Bugün Galatasaray kongre üyesi. Olsun, ben de Fenerbahçe kongre üyesiydim. Ama bu kudar fanatiklik olmaz. Birebir kavga ettim. Nihat Özdemir’den izin aldım bunu söylüyorum. Galatasaray’ın kavgasını gidip TFF başkanıyla yapan kişi şu anda o koltukta oturuyor.”

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol