Nişantaşı bunu konuşuyor: Fazıl Say, duvarları yıkıp iki daireyi birleştirmiş

Nişantaşı, ünlü piyanist Fazıl Say'la ilgili bir iddiayla çalkalanıyor. Say, Nişantaşı Hüsrev Gerede Caddesi'nde yan yana iki apartmanın bahçe katlarını satın alıp birleştirmiş ve tek daire yapmış.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

İddialara göre ünlü piyanist bu genişletme işlemleri sırasında aradaki perde duvarlarını yıktırdı. Herkesin depreme karşı binalarını güçlendirdiği bir dönemde Fazıl Say'ın, iki apartmanın duvarları yıktırması endişeye neden oldu.

Evin bulunduğu Şişli Belediyesi'nden bu işlem için izin alınıp alınmadığı ya da ünlü piyanistin tadilatı, kurallara uygun yapıp yapmadığı merak konusu oldu.

Günaydın'dan Bülent Cankurt'un yazısına göre İstanbul Nişantaşı'nda oturan Fazıl Say, bir süre önce yan apartmandaki bahçe katını da satın aldı.

İki daireyi birleştiren ünlü piyanistin, tadilat sırasında apartmanların arasındaki perde duvarı yıktırdığı iddia ediliyor.

Hükümetimiz bir yandan ev sahipleri bir yandan İstanbul'da beklenen depreme karşı önlemler almak için çabalarken ünlü piyanistimiz Fazıl Say'ın bir skandala imza attığını öğrendim.

Say, Nişantaşı Hüsrev Gerede Caddesi'nde, yan yana iki apartmanın bahçe katlarını satın alıp birleştirmiş ve tek daire yapmış.

Bunu yaparken de aradaki perde duvarlarını yıktırmış! Anlayacağınız, iki apartmanın zemin kattaki birer perde duvarları eksik.

İki apartmanın bahçe katları aynı hizada değil ama Fazıl Say ona da çözüm bulmuş ve içerden bir merdiven yaptırmış!

En son 6 Şubat depreminde, zemin katlardaki kolon kesmenin ve duvar yıkmanın nelere mal olduğunu gördük.

Depreme karşı herkes binalarını güçlendirirken Fazıl Say'ın, koskoca iki apartmanın duvarlarını yıkmasına ne diyeceğimi bilemedim.

Hadi kendini düşünmüyorsun, bari komşularını düşün. Apartman sakinlerinin bu durumdan haberi var mı bilmiyorum ama Şişli Belediyesi'nin haberinin olmadığı kesin. Yoksa böyle bir şey yapmasına izin vermezdi herhalde!!!

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol