Türk yıldızları Anıtkabir üzerinde 'on-time' oldu

30 Ağustos törenleri sırasında yurdun dört bir yanında renkli gösteriler düzenlendi. Anıtkabir'de yaşanan görüntüler vatandaşları dikkatini çekti. O anlar sosyal medyada beğeniyle izlendi.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem
Player yükleniyor...

30 Ağustos Zafer Bayramının 102. yılı için yurdun her yanında düzenlenen etkinlikler baştan başa seyir zevki içerisinde geçti.

Türk Hava Kuvvetleri akrobasi timi Türk Yıldızları, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Anıtkabir semalarında Ata'ya saygı uçuşu yaptı.

352 BİN. KİŞİ ZİYARET ETTİ

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda 352 bin 26 kişi tarafından ziyaret edildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla ilginin yoğun olduğu Anıtkabir,  resmi tören bitiminden saat 22.00'ye kadar olan sürede 352 bin 26 kişiyi ağırladı.

Öte yandan, Anıtkabir Komutanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, bu yıl ocak ayında 229 bin 426, şubatta 226 bin 403, martta 223 bin 689, nisanda 513 bin 605, mayısta 577 bin 623, haziranda 345 bin 753 ve temmuz ayında 388 bin 418 kişi Anıtkabir'i ziyaret etti.

TÜRK YILDIZLARI ANITKABİR SEMALARINDA

Resmi törenin ardından vatandaş ziyaretine açılan Anıtkabir, her yıl olduğu gibi bu yılda doldu taştı. Vatandaşlar Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgâhını ziyaret ederek dualar ederek bu zafer gününü geçirdi.

O anlarda aniden Anıtkabir semalarında beliren Türk Yıldızları vatandaşların beğendiği bir gösteri yaptı.

Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle Ata'nın manevi huzuruna çıkan yurttaşlar, tören alanı ve mozole etrafında fotoğraf çektirdi. Bazı yurttaşlar da tören alanında 100'üncü Yıl Marşı'nı okudu.

ON TİME NEDİR?

Havacılık dilinde 'On Time olmak' karşı tarafa konuştuğumuz konuda tarafa "Mutabakız" onayı vermek anlamına gelmektedir. On time yani karşılıklı katılıyorum anlamı da taşımaktadır.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol