Ünlü iş kadınları OtelZ'nin patronu Bertan Aner için birbirine girdi: Sefil Varoş kavgası

Kocasının eski eşi Ayça Kerimoğlu'na "Kocanı aldım" dedikten sonra hakkında uzaklaştırma kararı verilen ünlü iş kadını Burcu Tandoğan Aner hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Savcılık, Burcu Tandoğan Aner'in Ayça Kerimoğlu'nun evine girmeye çalıştığını, eşine "Öldüreceğim" dediğini ve genç kadına da, "Varoş, sefil karı, utanmaz" mesajı attığını belirledi. "Hakaret", "kadına karşı tehdit" ve "konut dokunulmazlığını ihlal etmeye teşebbüs" suçlarından 6 yıla kadar hapsini istedi.

Kendisine ait giyim ve kozmetik markası olan Burcu Tandoğan Aner ile yine kendisine ait başka bir giyim markasına sahip Ayça Kerimoğlu davalık oldu.

Sabah'tan Arzu Kaya'nın haberine göre OtelZ turizm şirketinin kurucu CEO'su iş adamı Bertan Aner 2020 yılında Ayça Kerimoğlu'dan boşandı, evliliğin bitmesine gerekçe olarak gösterilen Burcu Tandoğan ile hayatını birleştirdi.

İddiaya göre hakarete maruz kalan ve "Kocanı aldım" mesajlarına muhatap kalan Ayça Kerimoğlu, Burcu Tandoğan Aner aleyhine koruma kararı aldırdı.

"SEFİL VAROŞ"

Ayça Kerimoğlu ayrıca avukatı aracılığı ile savcılığa başvurdu, eski eşinin yeni eşi olan Burcu Tandoğan Aner'in kendisini rahatsız ettiğini belirtti.

Çocuğunun babasıyla görüşeceği zaman Aner'in baba-oğlu takip edip bir şekilde yanlarına gittiğini söyleyen Kerimoğlu, dilekçesinde, "Senin anan baban yok mu, git onlardan medet um, ayağını denk al, üç kuruşluk varoş, sefil kadın mesajları atıyor" dedi.

Tarafların dosyası uzlaştırma bürosuna gitti. İki kadın uzlaşmayınca dava açıldı.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol