Varis tedavisi için ünlü doktora giden iş kadını hayatını kaybetti

Varis tedavisi gördüğü klinikte ölen iş insanı Elçin Şekerci’nin (40) ailesi, 6 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Prof. Dr. Bora Farsak’tan tazminat talep etti.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem
Player yükleniyor...

Varis tedavisi gördüğü klinikte fenalaşarak hayatını kaybeden iş kadını Elçin Şekerci'nin ailesi, işlemi yapan Prof. Dr. Bora Farsak'tan 790 bin lira tazminat talep etti. Farsak hakkında daha önce de 6 yıl hapis istemiyle dava açılmıştı.

Akşam'dan Neslihan Keskin'in haberine göre İstanbul'da 3 yıl önce iş kadını Elçin Şekerci (40), bacaklarındaki varis nedeniyle Prof. Dr. Bora Farsak'ın kliniğine gitti. Farsak, genç kadına bir üniversitenin hastanesinde varis ameliyatı yaptı.

Şekerci, operasyon sonrası kalan kılcal damarların estetik tedavisi için Prof. Farsak'ın kliniğine gitmeyi sürdürdü. 15 Mayıs 2019'da yine kliniğe giden kadının ölüm haberi geldi.

#reklam#

Bülent Şekerci, eşinin vurulan iğneden dolayı rahatsızlandığını öne sürerek Farsak'tan şikayetçi oldu. Adli Tıp, Elçin Şekerci'nin ölümüne enjekte edilen ilacın neden olduğunu belirledi.

Farsak hakkında 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Elçin Şekerci'nin ailesi İstanbul Tüketici Mahkemesi'ne de başvurarak Farsak'a 20 bin liralık destekten yoksun kalma ve 770 bin liralık manevi tazminat talep etti.

'RUH SAĞLIĞIMIZ BOZULDU'

Dilekçede, "Elçin Şekerci, her seans sonucu bir saat fenalaşmış, ancak hatalı tedavi yöntemine ısrarla devam edilmiştir. Şekerci'nin ölümü, özellikle küçük çocukları, eşi ve ailesini sarsmış, ruh sağlıklarını bozulmuştur" ifadelerine yer verildi. Farsak bir kusurunun olmadığını belirterek davanın reddini istedi. Mahkeme, duruşmayı erteledi.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol