Ve Cengiz Ünder Fenerbahçe'de: İşte milli yıldızın maliyeti

Transferin hızlı takımlarından olan Fenerbahçe, milli yıldız Cengiz Ünder'i de kadrosuna kattı. Marsilya ile anlaşmaya varan Kanarya'nın Cengiz için ödeyeceği ücret de belli oldu. İşte son dakika haberinin detayları...

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem

Konferans Ligi 2. ön eleme maçında Moldova ekibi Zimbru'yu 5-0 mağlup eden Fenerbahçe turu ilk maçtan bitirdi. Kanarya'nın 3 golünü yeni transferler Kent, Dzeko, Szymanski atarken, diğer iki gol de Ferdi ve Joshua King'den geldi.

Takımın lideri olarak sahadaki etkinliği ile dikkat çeken Dusan Tadic ise 1 asist yaptı ve oynadığı oyunla alkış aldı. Fenerbahçe, 1 Ağustos tarihinde rövanş maçına çıkacak.

"ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR"

Yeni transferlerin alınan galibiyette pay sahibi olmalarıyla ilgili de konuşan Kartal, "Şu anda takımın seviyesi yüzde 50, yüzde 60 seviyesinde. Kaliteli oyuncular, becerili oyuncular. Bu yüzden transfer ettik. Sıcak havada her iki takımın oyuncuları ellerinden geleni yaptılar. Zamana ihtiyacımız var. Çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"ARAMIZA GELECEK OYUNCULAR OLACAK"

Maçın ardından transferler ilgili konşan İsmail Kartal, "Aşağı yukarı gidecek oyuncular belli. Onlarla net şekilde konuştum. Onlar da bu durumdan mutlular. Kadrodan dün akşam iki kişiyi çıkarttık, Samet ile King'i aldık. Aramıza gelecek oyuncular olacak sonra bir değerlendirme yapacağız" diyerek sözlerini noktaladı.

Bu sezon transferde hızlı davranan Kanarya, Dzeko, Tadic, Djiku, Becao, Szymanski, Kent, Umut Nayir ve Bartuğ Elmaz olmak üzere tam 8 oyuncu transfer etti.

F.BAHÇE'DEN CENGİZ ÜNDER HAMLESİ

Transferde durmak bilmeyen Fenerbahçe'de gözler yabancı kaleci transferindeyken, sürpriz bir gelişme yaşandı ve milli yıldız Cengiz Ünder'le anlaşma sağlandı.

MARSİLYA İLE ANLAŞMAYA VARILDI

8+3 kuralından dolayı Türk oyuncuya ihtiyacı olan sarı-lacivertliler, milli sağ kanadı gelmeye ikna ederken kulübü Marsilya ile de sürdürdüğü görüşmelerde mutlu sona ulaştı.

9 MİLYON EURO BONSERVİS BEDELİ ÖDENECEK

10 milyon Euro'da direnen Fransızları indirime zorlayan yönetim, 9 milyon Euro'ya anlaşmayı sağladı. Son pürüzlerin giderilmesinin ardından 26 yaşındaki futbolcunun imza için İstanbul'a geleceği öğrenildi.

PİYASA DEĞERİ 20 MİLYON EURO

Geride bıraktığımız sezonda Marsilya formasıyla ligde 37 maçta 5 gol ve 4 asist katkısı yapan Cengiz Ünder'in güncel piyasa değeri ise 20 milyon Euro.

Bu arada Başkan Ali Koç, "Temmuz ayında tüm transferleri bitirmiş olacağız" diyerek hedeflerini açıklarken, kaleci transferinin de kısa süre içinde tamamlanacağı ifade edildi.

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol