Yeni yılı ünlü sanatçıların sahne alacağı yılbaşı otellerinde karşılayın

Yılbaşı tatili planlamanın tam zamanı! Sevilen sanatçıların sahne alacağı yılbaşı kutlamaları ile öne çıkan otellerde, sevdiklerinizle birlikte coşku dolu anları paylaşmaya hazır olun.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem
Player yükleniyor...

2023’e unutulmaz bir başlangıç yapmak ve yeni yıl sevincini dolu dolu yaşamak için ETS’deki yılbaşı otellerinde yerinizi geç kalmadan ayırtın!

Granada Luxury Belek’te Yıldız İsimler Sahnede!

#reklam#

2023 yılına, Akdeniz’in ışıltılı atmosferinde yıldızlı bir başlangıç yapmaya ne dersiniz? Granada Luxury Belek’te hem lüks ve konforu buluşturan bir tatilin hem de yıldız isimlerin sahne alacağı muhteşem konserlerle yeni yılın gelişini kutlamanın tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca tesiste çocuklar için de etkinlikler düzenlenecek. Yılbaşı haftasında; Özcan Deniz (29 Aralık), Sibel Can (30 Aralık) ve Berkay (31 Aralık) konserleri ile 3 gün sürecek muhteşem yılbaşı programını kaçırmak istemiyorsanız, Granada Luxury Belek’te yerinizi ayırtmak için geç kalmayın!

Monte Baia Uludağ’da Yılbaşı Eğlencesi Zirvede!

Yeni yılı Uludağ’da karşılamak harika olmaz mı? 31 Aralık, Cumartesi günü Sinan Güleryüz’ün sahne alacağı yılbaşı kutlamalarında dolu dolu eğlence sizi bekliyor. Konser sonrası DJ performansı ile devam edecek bu renkli daveti kaçırmayın. Monte Baia Uludağ’da yerinizi şimdiden ayırtın ve yeni yıla muhteşem bir başlangıç yapmak için hazırlanmaya başlayın!

My Ella Bodrum Resort & Spa’da Yeni Yıl Kutlamalarına Katıl!

#reklam#

Renkli eğlenceleri ile meşhur Bodrum’da unutulmaz bir yılbaşı kutlamasına davetlisiniz! 30 Aralık’ta Coşkun Sabah, 31 Aralık’ta Aktines Dans Grubu ve Fedon sahnede olacak. Üstelik konserden sonra havuz başında sucuk partisine katılabilir ve havai fişek gösterisini izlerken geceye renk katabilirsiniz. Yeni yıl için henüz plan yapmadıysanız, My Ella Bodrum Resort & Spa’da yerinizi hemen ayırtın!

Abant Palace’ta Bu Yılbaşı Müzik ve Eğlence Başrolde!

Renkli eğlencelerle dolu bir yılbaşı programı hazırlayan Abant Palace’ta, bu sene Fettah Can’ın sevilen şarkıları eşliğinde yeni yılı karşılayabilirsiniz. Cuma günü kış bahçesinde ve Pub Bar’da başlayacak müzik, 31 Aralık akşamı Orkestra Karnaval ve Fettah Can ile devam edecek. Yeni yıl heyecanını dolu dolu yaşamak ve doğanın eşsiz güzellikleri arasında konforlu bir tatilin tadını çıkarmak için Abant Palace’ta yerinizi şimdiden ayırtmayı unutmayın!

Asteria Kremlin Palace’ın Yılbaşı Konserleri Kaçmaz!

#reklam#

Yeni yılı Antalya’da karşılamak ister misiniz? 30 Aralık’ta Işın Karaca güçlü sesi ve sevilen şarkıları ile sahnede olacak. 31 Aralık’ta ise yeni yıl eğlencesi Haluk Levent konseri ile şenlenecek. Çocuklar için de ayrıca etkinliklerin düzenleneceği gecede muhteşem eğlenceler sizi bekliyor. Asteria Kremlin Palace’ın özgün atmosferinde unutulmaz bir yılbaşı tatili geçirmek için yerinizi şimdiden ayırtın!

ETS ile yeni yıla ışıl ışıl bir başlangıç yapmaya hazır olun. Sevilen sanatçıların sahne alacağı yılbaşı otellerinde yerinizi ayırtın ve 2023’ü renkli eğlencelerle karşılamanın tadını çıkarın!

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol