Selahattin Baki'den o görüntülere açıklama: Biz yanağımızdan makas aldırmıyoruz

"Görüyorum ki başkanımla yaşanan 5 saniyelik bir tartışma gündeme oturmuş. Bizim dışarı çıkmamıza izin verilmediği için ortamın gerilme ihtimali vardı. Başkan özellikle beni uyardı, bir tek sen bir şey yapmayacaksın dedi.

  • | Son Güncelleme:
  • | İş'te Gündem
Player yükleniyor...

Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Konuk ekip Fenerbahçe, mücadeleden 1-0'lık galibiyet ile ayrıldı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yöneticiler ve futbolcular bir süre sonra Rams Park çimlerine çıkarak galibiyeti kutladı.

Bazı Galatasaraylı idareciler de sahaya girdi. İki taraf arasında gerginlik çıktı. Güvenlik güçleri olaya müdahale etti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç müdahale edenlere karşılık verdi. Oldukça sinirli olduğu görülen Ali Koç, Galatasaray Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan'a, ‘Buradan çıkmazsan dayak yersin!’ ifadelerini kullandı.

SELAHATTİN BAKİ'NİN SÖZLERİ ALİ KOÇ'U ÇILDIRTTI

Öte yandan, halihazırda Koç'un yönetim kurulunda bulunan Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, Galatasaraylı yöneticilere yönelik "Böyle böyle yapmayın ........." ifadeleriyle küfretti. 

Hakaret dolu sözleri duyan Ali Koç, Baki'nin yakasına yapışarak "Sus lan. Sus dedim mi susacaksın" şeklinde tepki gösterdi. 

Selahattin Baki ise 'Beni mi buldun başkanım!' diyerek karşılık verdi.

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, mücadele sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklama: 

 "Görüyorum ki başkanımla yaşanan 5 saniyelik bir tartışma gündeme oturmuş. Bizim dışarı çıkmamıza izin verilmediği için ortamın gerilme ihtimali vardı. Başkan özellikle beni uyardı, bir tek sen bir şey yapmayacaksın dedi. Sağ elinde kan gördüm, başkanımıza doğru hamle yapan birini gördüm. Onun sonrasında olan bir durum. Bizim üstümüzden gündem yaratmaya kalkmasınlar, biz siyasetçilere yanağımızı okşatmıyoruz. Başkanımızla yaşadığımız 3 saniyelik bir şey."

"Takımımızı, hocamızı tebrik ediyorum. Dünya derbisinde 81 dakika 10 kişi oynayıp rakibimize kendi evinde şut fırsatı vermeden kazandık. Bu herhangi bir derbi galibiyeti değil, ötesidir. Son yıllarda gerek başkanımız, gerek yönetimimizin ortaya koyduğu bir argüman var; Fenerbahçe'ye karşı kutsal ittifak. Medya, MHK, federasyon, devletin bazı birimleri ayağı var. İtile kakıla buraya kadar getirilen rakibimizle aramızdaki farkı herkes gördü. Bu galibiyet, argümanlarımızı güçlendirdi. Takımımıza, teknik direktörümüze, orayı Kadıköy'e çeviren taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Bu maçın 19 Mayıs Pazar olması da anlamlı. Fenerbahçeliler'e ve Atamız'a armağan olsun."

"Maçı kazandık diye hakemi unutacak değiliz. Daha ilk yarının başlarında gerek Szymanski'ye gerek Ferdi'ye yapılan fauller malum. Kart dahi çıkmadı. Son derece ucuz bir pozisyonda 21. dakikada Fenerbahçemiz'i 10 kişi bırakmayı uygun gördü. Hem Galatasaray'ı hem Fenerbahçe düşmanlarını hem hakemleri yendik."

"TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin bizlere yaşatmadığı skandal kalmadı. Atadığı hakemler, verdiği kararlar. Riyad skandalından sonra hala görevde kalması bambaşka yorumlanması gereken olay. Bu kadar skandal ve kötülüğe rağmen hala çıkıp konuşmuyor."

"Biz başkaları gibi siyasetçilere yanağımızdan makas aldırtmıyoruz!

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ
İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol
Adınız, Soyadınız:
E-posta adresiniz:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz
X

E-BÜLTEN ÜYELİĞİ

İş dünyasının gündem özeti e-posta kutunda. Piyasalar, ekonomi, iş dünyası, siyaset, teknoloji ve life style haberler.
E-Mailin ile Ayrıcalıklı Üye Ol, ilk Sen haberdar ol